- Makaleler
- 2
Ryzen işlemcilerde ısı sınırı 100 değil mi?Bilgisayar nasıl kapanmadı anlamadım 95 derece çok yüksek bir değer.
Ryzen işlemcilerde ısı sınırı 100 değil mi?Bilgisayar nasıl kapanmadı anlamadım 95 derece çok yüksek bir değer.
Ryzen işlemcilerde ısı sınırı 100 değil mi?
Stok fanınız nerede?Kasam dandik bir şey kapak açık kullanıyorum, tozlanmış gibi yarın temizliyim.
Eki Görüntüle 647023
Mavi olan fan işte stock değil sanırım.Stok fanınız nerede?![]()
Mavi olan fan işte stock değil sanırım.
Toplama aldım PC'yi stock fan yoktu.Biliyorum fan olduğunu fakat o fan o işlemciyi soğutamaz stok fanı nereye koyduysanız geri takın.
Hocam o bile saçma 5 derece daha artarsa su kaynatılabilir.Önemli olan boşta ve oyun içi sıcaklıklarıdır. Stres testinde %100'de iken 95 derece olması çok absürd bir durum değil stok fanıyla kullanıyorsan.
Hocam fansız işlemci mi aldınız?Toplama aldım PC'yi stock fan yoktu.
Hocam işte üstündeki fan var. Ucuza aldım baya kasayı ya ondan tırt içindeki malzemeler. İleride düzgün soğutma, kasa filan alacağım. Fan'ın biraz hızını arttırsam fayda olur mu bios tan mesala kaç derece gelince kaç rpm çalışsın?Hocam o bile saçma 5 derece daha artarsa su kaynatılabilir.
Hocam fansız işlemci mi aldınız?
Hocam işte üstündeki fan var. Ucuza aldım bayağı kasayı ya ondan tırt içindeki malzemeler. İleri de düzgün soğutma, kasa falan alacağım. Fan'ın biraz hızını arttırsam fayda olur mu BIOS'tan mesela kaç derece gelince kaç RPM çalışsın?
Hocam, CPB'yi kapatmıyorum çünkü. PUBG Mobile oynuyorum biliyorsunuz işlemci istiyor. CBP yi kapattığımda oyunda da takılmalar çok oluyor.Hocam bence CPB'yi kapatın. Bunun hakkında bir rehber konum var.
daha sonra küçük çaplı bir OC yapabilirsiniz.AMD işlemcilerin aşırı ısınma sorunları
Arkadaşlar şimdi buradaki hatanız sanırım şu( bu günlerde özellikle yazla beraber işlemcileriniz çok ısınıyor sanırım bayağı bir konu açılmış) benim işe yaradığını gördüğüm 2 seçenek var: 1. eğer alabiliyorsanız güçlü bir kule tipi soğutma alın veya bütçeniz yetiyorsa sıvı soğutma. Ancak bu...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.