R5 2600 için 95 derece normal mi?

Hocam, CPB'yi kapatmıyorum çünkü. PUBG Mobile oynuyorum biliyorsunuz işlemci istiyor. CBP yi kapattığımda oyunda da takılmalar çok oluyor.
PUBG Mobile dışında oyun oynamıyorum pek PUBG Mobile'da da 70-75 derece arası 75'i geçmiyor.
Konunuzu okuyacağım.
Extra anakart OC desteklemiyor yapamam.

İşlemci sanallaştırın, PUBG Mobile işlemci istiyor olabilir ancak o kadar da değil yahu, ben Full ayarlar Full FPS oynuyorum CPB kapalı bile olsa en fazla 35 kullanılıyor işlemcim (3300X işlemcim var) dediğim gibi işlemci SVM açın, sonra CPB kapatın bu arada işlemci CPB‘siz kaç GHz, çünkü CPB ne kadar yararlı da olsa yakar işlemciyi kötü soğutmayla. Belki hasar görmez ama çok ısındığı için ömrü daha hızlı azalabilir.

İşlemci sanallaştırın, PUBG Mobile işlemci istiyor olabilir ancak o kadar da değil yahu, ben Full ayarlar Full FPS oynuyorum CPB kapalı bile olsa en fazla 35 kullanılıyor işlemcim (3300X işlemcim var) dediğim gibi işlemci SVM açın, sonra CPB kapatın bu arada işlemci CPB‘siz kaç GHz, çünkü CPB ne kadar yararlı da olsa yakar işlemciyi kötü soğutmayla. Belki hasar görmez ama çok ısındığı için ömrü daha hızlı azalabilir.
Hocam bende hiç kullanmıyor. %10-%15 arası CPU kullanımı. CBP'li 3.7 GHZ CBP'siz 3.4GHZ. Bende kasmalar oluyor maalesef. Video filanda çekiyorum youtube kanalıma yayın açıyorum daha çok kasıyor.
2600 daha güçlü değilmi. Siz nasıl kasmadan oynuyorsunuz hayret ettim.
Bende çok adam oldumu acayip kasıyor, ateş ettiğimde FPS düşüyor.
SVM filan açık bu arada.
Oyun ayarlarınızı SS atma şansınız var mı? Emülatör ayarı pardon.

Hocam bende hiç kullanmıyor. %10-%15 arası CPU kullanımı. Cbp'li 3.7 GHz Cbp'siz 3.4GHz. Bende kasmalar oluyor maalesef. Video falanda çekiyorum YouTube kanalıma yayın açıyorum daha çok kasıyor.
2600 daha güçlü değil mi? Siz nasıl kasmadan oynuyorsunuz hayret ettim.
SVM falan açık bu arada.

Oyun performansı olarak 3300X, 3600X’in bile önünde bir işlemci ancak durum şu ki bu oyun mobil bir oyun o yüzden kasar CPB şart değil bence zaten 300MHz bir şey.

Stok fan faciası muhtemelen hiçbir zaman stok fan önermem gidin Hyper 212 Black ya da Dark Freezer X120R alın işinizi çok rahat görcek sogutucular Wraith Prism gibi şeylere girmeyin onlarda genel olarak ses sorunu olur yükte şimdi biriside çıkar bende ses yok der.

Hocam bende hiç kullanmıyor. %10-%15 arası CPU kullanımı. CBP'li 3.7 GHZ CBP'siz 3.4GHZ. Bende kasmalar oluyor maalesef. Video filanda çekiyorum youtube kanalıma yayın açıyorum daha çok kasıyor.
2600 daha güçlü değilmi. Siz nasıl kasmadan oynuyorsunuz hayret ettim.
SVM filan açık bu arada.
Eve gidince atarım ancak şunu belirteyim sisteminiz kötü olduğundan değil oyun PC optimizasyonu leş olduğundan kasıyor, en nihayetinde mobil zaten.

Hocalarım, Stress testinde 95 dereceyi gördü. Yani normal şeyde yok öyle bir şey. :D
Boşta 50 derecelerde geziyor dediğim gibi PUBG oynarkende 75 derece maksimum oda arada 70 lerde takılıyor genelde.

Render filan alırkende ekran kartından alıyorum zaten yani işlemcimi daha %100 kullanacak bir işlem yapmadım.

Hocalarım, Stress testinde 95 dereceyi gördü. Yani normal şeyde yok öyle bir şey. :D
Boşta 50 derecelerde geziyor dediğim gibi PUBG oynarkende 75 derece maksimum oda arada 70 lerde takılıyor genelde.

Render filan alırkende ekran kartından alıyorum zaten yani işlemcimi daha %100 kullanacak bir işlem yapmadım.
Prime 95 testinde SmallTFT diye bir yer var onun 2.’sini seçin PC kapanmazsa güzel ama zaten normalde 95 olmaz, en zor testte de kapanmıyorsa hiç sıkıntı yok.

Prime 95 testinde SmallTFT diye bir yer var onun 2.’sini seçin PC kapanmazsa güzel ama zaten normalde 95 olmaz, en zor testte de kapanmıyorsa hiç sıkıntı yok.

O kadar zorlamayada gerek yokta. :D şey sordum cevap vermediniz BIOS'dan fan hızını arttırsam işe yaramaz mı? Kulaklıkla oynuyorum. Örnek 70 dereceyi geçince %80 çalışsın gibi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı