Msi marka bir şey istiyorum.Bu özelliklerde msi marka bir anakart çok daha iyi olur.ASRock nasıldır bilmem hiç duymadım (Teknobiyotik dışında bir yerde) muhtemelen iyidir ancak siz yine gigbayte alın.
Msi marka bir şey istiyorum.Bu özelliklerde msi marka bir anakart çok daha iyi olur.ASRock nasıldır bilmem hiç duymadım (Teknobiyotik dışında bir yerde) muhtemelen iyidir ancak siz yine gigbayte alın.
ASRock nasıldır bilmem hiç duymadım (Teknobiyotik dışında bir yerde) muhtemelen iyidir ancak siz yine gigbayte alın.
Msi marka bir şey istiyorum.Bu özelliklerde msi marka bir anakart çok daha iyi olur.
Haklı olabilirsiniz. Kesin bir şey yok dediğim gibi.ASRock ASUS yan ürünüdür. 1 yıldır kullanıyorum gayet memnunum. Gigabyte tek avantajı RGB Fusion olmasıdır.
MSI B450M MORTAR MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DP mATX Anakart | ITOPYA
MSI B450M MORTAR MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DP mATX Anakart En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile B450M MORTAR MAX ITOPYA'da.www.itopya.com
Özellikleri nelerdir?ASRock Pro4.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.