R5 2600 için soğutucu önerisi

300 TL bandında bence en ideal soğutucu bu. Başka sitelerde 20 TL kadar altını bulabilirsin. Ama bence gereksiz masraf etmişin R5 2600 için hem B450 anakartta masraf etmişin hem ekstra soğutcu alacan flan. Direk işlemciyi satış Ryzen 5 3600 flan alsan daha iyimiş.

@Silinen üye

Arctic Freezer 34 eSports Duo, Noctua NH-D15 ile kafa kafaya performans sunuyor. Arada 400 TL fark var.

i7 8700K ile test:

Eki Görüntüle 423764

Bu soğutucunun tek fanlı modeli olan Arctic Freezer 34 eSports'un i7 8700K test sonucu:

Eki Görüntüle 423768
evet gördüm büyük ihtimal bunu alıcam tek düşündüren şey led olmaması :D
300 TL bandında bence en ideal soğutucu bu. Başka sitelerde 20 TL kadar altını bulabilirsin. Ama bence gereksiz masraf etmişin R5 2600 için hem B450 anakartta masraf etmişin hem ekstra soğutcu alacan flan. Direk işlemciyi satış Ryzen 5 3600 flan alsan daha iyimiş.
bende direkt 3600 almayı düşündüm işlemciyi değiştirmeye kalktığımda 500 lira gibi bir fark ödemem lazımdı anakartı değiştirmek için 200 lira masrafım yeterli oldu.İkisi aynı performansı kesinlikle vermez ama işlemcimden gayet memnunum.

@Silinen üye

Kasaya led ışıklandırma yapmak zor değil. Benim şu anki soğutucum ledli fakat yeni işlemciye geçtiğim zaman Arctic'i alacağım. Sırf led için performanstan vazgeçme.

FSP Windale 6, 300 TL'nin hakkını veren bir soğutucu değil.
aynen öyle düşündüm zaten ben ne kadar iyi soğursa oc dan o kadar performans alırım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı