Stok değer 3.4 GHz olduğu için o değer üzerinden overclock yapıyorsunuz. Evet çok performans farkı olmuyor ama ısı ciddi anlamda fark ediyor.
Ben o değeri 4.0 GHz hızda boşta gördümYeterlidir. 4Ghz kullanırken hiçbir oyunda 65 dereceyi geçmiyor.
MasterBox MB520 | Cooler MasterStok değer 3.4 GHz olduğu için o değer üzerinden overclock yapıyorsunuz. Evet çok performans farkı olmuyor ama ısı ciddi anlamda fark ediyor.
Ben o değeri 4.0 GHz hızda boşta gördümKasa soğutmanız iyi mi ? Belki ondan olabilir çünkü bende stok frekans hızında ve fan modunu da turbo yaptığımda bile oyunlarda 69-70 derece görüyor.
Voltajı otomatik yapmak yerine manuel yapmayı denediniz mi?Bende bu kasa var ve bence aralarında devasal bir soğutma farkı yoktur. Değerleriniz oldukça ilginç geldi.
MasterBox K500L | Cooler Master USA
www.coolermaster.com
En ufak voltaj düşürmede sistem açılmıyor. Yani denedim ama sonuç alamadımVoltajı otomatik yapmak yerine manuel yapmayı denediniz mi?
Muğla'nın rakımı 650, çok soğuk oluyor. Ayrıca Muğla Merkez deniz kenarında değil. Bodrum, Marmaris falan deniz kenarında. BIOS update yapınca otomatik 3.85 GHz'e alıyor, sıcaklık sorunu olmasın diye 3.6'ya alıyorum.
Yeterlidir. 4GHz kullanırken hiçbir oyunda 65 dereceyi geçmiyor.
X470 yanında 2600 yerine 3600 alman daha mantıklı olur. Bütçe sınırlıyla B450+3600 de olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.