R5 2600 ile R5 5600 arasında çok fark var mı?

• Konuyu başlatan T.t
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 140
  • Görüntüleme 3.460
@811150 hocam cezam vardı yazamadım kusura bakma. Ikinci el kart zaten adam yapmıştır diye güncelleme yapmadım. O cezalı olduğum sürede araştırma yaptım. Şimdi benim monitor 1440x900 ya acaba ekran kartı güçlü diye tam güç mü çalışmıyor çözünürlük oyunda 2K falan alsam artmaz mı FPS?
Oyunlarda 1080p falan alınca otomatik oyuna girince not supported diyor monitör ETS de de denemek lazım. Direkt aldığım gibi oyun yükledim.

hocam tam hatırlamıyorum konunun başını ama sanırım komple kasayı 2.el almıştınız. Format sonrası driverlar silinir. Aynı şekilde sadece ekran kartı aldıysanız sizin yüklemeniz gerekir ekran kartı ile hazır gelen bir şey değil. NVIDIA'nın uygulamasını yükleyip güncellemelerinizi kontrol edin belki aldığınız kişi yapmamış olabilir veya format atıldıysa gitmiştir zaten.

Pardon başka bir konu ile karıştırdım.

@811150 Yok hocam karıştırmadınız. Doğru biliyorsunuz. Adam Nvidia Control panel indirdi. Sürücü kurdu mu bilmiyorum Nvidia Appta güncelleme var diyordu(bilgisayar) güncellemedim daha. Bilmiyorum kurmuş mudur? Direk kasaya temiz kurulum yaptı adam sürücüler kurdu ama ekran kartınınkinden emin değilim. Dediğim olay olabilir yukarıdaki gibi.

Tamamdır hocam. Yanlış hatırlamıyorsam sağ üst tarafta güncelleme mevcut gibi bir ibare oluyordu oradan güncellemeleri yapıyordunuz. Yanlışım varsa NVIDIA kullanan arkadaşlar düzeltirse sevinirim.

@811150 Sorun değil hocam bulurum ben.
Bir de şimdi monitör 1440x900 ya oyunda misal veriyorum 1920x1080'e çekince monitorde not supported diyor. Oyunda 2kya alıp ancak 1440x900 kullanma yolu var mıdır?

@811150 sorun değil hocam bulurum ben.
Bir de şimdi monitör 1440x900 ya oyunda misal veriyorum 1920x1080'e çekince monitorde not supported diyor. Oyunda 2kya alıp ancak 1440x900 kullanma yolu var mıdır?

Sanal çözünürlük arttırma mı neydi öyle bir mevzu var ancak daha önce hiç yapmadım bir şey diyemeyeceğim. Bunun için yeni konu açarsanız bilen arkadaşlar yardım edecektir. Öyle bir şey olduğunu çok duydum.

@811150 Hocam ekran kartı güncellenmiyor. Adam dedi bende olan sürücü güncel o oluyor sadece dedi. Ets 2 de 86 87 derece de oynatıyordu. Adama attım dedi tamam yarın getir değişelim dedi.

@811150 @He stole my money hocam kartı iade ettim adam kablolardan kasadan falan indirimden fiyat kırdı. Şuan 4750 var. Şu ilan aklımda bunu düşünüyorum. Fiyatı uygun gibi geldi. 5500 dedi. Biraz daha düşer umarım.

Dosya Ekleri

• 20250223_194645.jpg
    20250223_194645.jpg
    205,2 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı