R5 2600 ile R5 5600 arasında çok fark var mı?

• Konuyu başlatan T.t
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 140
  • Görüntüleme 3.544
@He stole my money Zincir gibi bağlanıyor sanırsam.

@He stole my money @811150 hocam 5300'e nerede aradıysam bulamadım RX 6600. Letgo sahibinden Facebook hepsine baktık. Bu ilandaki fiyat alınmaz mı? Adam ilk sahibi olduğunu söylüyor. Faturayı bulamaz mısın dedim. Zor dedi. Bilgisayarı da kullanamıyoruz şuan.

Bir de hocam Furmark fotosunda fps'si düşük değil mi? Acaba MSAA falan mı açmış?

Son düzenleme:
@He stole my money zincir gibi bağlanıyor sanırsam.

@He stole my money @811150 hocam 5300'e nerede aradıysam bulamadım RX 6600. Letgo sahibinden Facebook hepsine baktık. Bu ilandaki fiyat alınmaz mı? Adam ilk sahibi olduğunu söylüyor. Faturayı bulamaz mısın dedim. Zor dedi. Bilgisayarı da kullanamıyoruz şu an.

Bir de hocam FurMark fotosunda FPS'si düşük değil mi? Acaba MSAA falan mı açmış?

Çok absürt bir fiyat değil aslında hocam 3-5 çok önemli değilse alınabilir. E-fatura falan da yok muymuş?

@811150 Zor dedi sadece. Sanmıyorum bulabileceğini. Yani bulacağımız kart 200 300 lira altı olucaksa bunu alalım diyorum. Ama uçurun fark olacağını da sanmıyorum.

@He stole my money Zincir gibi bağlanıyor sanırsam.

@He stole my money @811150 hocam 5300'e nerede aradıysam bulamadım RX 6600. Letgo sahibinden Facebook hepsine baktık. Bu ilandaki fiyat alınmaz mı? Adam ilk sahibi olduğunu söylüyor. Faturayı bulamaz mısın dedim. Zor dedi. Bilgisayarı da kullanamıyoruz şuan.

Bir de hocam Furmark fotosunda fps'si düşük değil mi? Acaba MSAA falan mı açmış?
Furmark'ın FPS değerlerine pek takılmamak lazım. FPS değil sıcaklık ve stabile testi için.
FPS için Superposition indirmesini isteyin.

@He stole my money Hocam adam sistemini satmış. Ekran kartı var sadece internet kafe bilgisayarcıda falan mı test edelim?
Öyle yapabilirsiniz, sonuçta işin içinde para var. Hatta internet kafede oyun testide yapabilirsiniz ve Youtube testlerine görede karşılaştırabilirsiniz. Tabi test ettiğiniz bilgisayarda ekran kartını kaldıracak güçte olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı