R5 2600 OC yapmak

Kasanın kapağını çıkartıp deneyiniz belki işlemci sıcaklığı düşeceği için boost frekansa çıkar. Görev yöneticisinden performans sekmesinden CPU kısmını çekip atarmısınız?

Sizin anakartınızın bıos arayüzünü gerçekten bilmiyorum. Ama verdiğiniz voltajı söylerseniz yardımcı olabilirim.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-06-18 at 18.04.04.jpeg
    WhatsApp Image 2020-06-18 at 18.04.04.jpeg
    63,1 KB · Görüntüleme: 67
Kasanın kapağını çıkartıp deneyiniz belki işlemci sıcaklığı düşeceği için Boost frekansa çıkar. Görev yöneticisinden performans sekmesinden CPU kısmını çekip atar mısınız?

Sizin anakartınızın BIOS arayüzünü gerçekten bilmiyorum. Ama verdiğiniz voltajı söylerseniz yardımcı olabilirim.

Evet kasanın kapağını açtığımda 3.8'i gördü ve şu an 3.7'de çalışıyor bir problem kalmadı.

Yardım edebildiysem sevindim. PC toplarken gözden kaçan ama bana göre en önemli parçalar arasında yer alan kasadır. Kapalı bir kutuda nefes alabilir misiniz siz olsanız?

Son düzenleme:
Yardım edebildiysem sevindim. PC toplarken gözden kaçan ama bana göre en önemli parçalar arasında yer alan kasadır. Kapalı bir kutuda nefes alabilir misiniz siz olsanız?

Haklısınız :D.
(Ayrıca konuyla ilgili değil fakat söylemek istedim kabalığımı affedin ama misiniz gibi soru ekleri kelimeden ayrı yazılır) :).

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı