R5 2600 OC yapmak

Yer
Afyonkarahisar
Merhabalar B450M S2H anakart ve Ryzen 5 2600 işlemcili bir bilgisayar var elimde ve işlemcime overclock ile 3.9 GHz yapmak istedim fakat çıkmadığını fark ettim. Nasıl yapacağımı detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz?

Kasanın kapağını çıkartıp deneyiniz belki işlemci sıcaklığı düşeceği için boost frekansa çıkar. Görev yöneticisinden performans sekmesinden CPU kısmını çekip atarmısınız?

Sizin anakartınızın bıos arayüzünü gerçekten bilmiyorum. Ama verdiğiniz voltajı söylerseniz yardımcı olabilirim.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-06-18 at 18.04.04.jpeg
    63,1 KB · Görüntüleme: 67

Evet kasanın kapağını açtığımda 3.8'i gördü ve şu an 3.7'de çalışıyor bir problem kalmadı.

Yardım edebildiysem sevindim. PC toplarken gözden kaçan ama bana göre en önemli parçalar arasında yer alan kasadır. Kapalı bir kutuda nefes alabilir misiniz siz olsanız?

Son düzenleme:
Yardım edebildiysem sevindim. PC toplarken gözden kaçan ama bana göre en önemli parçalar arasında yer alan kasadır. Kapalı bir kutuda nefes alabilir misiniz siz olsanız?

Haklısınız .
(Ayrıca konuyla ilgili değil fakat söylemek istedim kabalığımı affedin ama misiniz gibi soru ekleri kelimeden ayrı yazılır) .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…