R5 2600 RX 5500 XT parça uyumluluğu

Hiç kullandın mı? Aldığımda en güncel sürücüyü kurdum ve şu an hala güncel sürücüyü kullanıyorum en ufak sorun yaşamadım. Düzgün model alırsanız sorun yaşamazsınız bu kadar.
Ben de 8gb versiyonunu 2 haftadır son sürüm ile sorunsuz kullanıyorum ama bunu kişisel bazda düşünmek doğru olmaz, ben o yüzden belirtmedim.

Siz de daha önceki konularda tavrı sadece taşlamak olan arkadaşlara benziyorsunuz, okuma ve algılama yetinizin yeterli olduğunu varsayıp, benim RX 5500 xt almasi yönün yorum yapmadığımı anlamanızı istiyorum. Ben sizin bir bilgi vermeden düzayak yaptıgınız öneriye sivil bir şekilde eklemeler yapıp kendi fikrimi belirttim, bütun olaya 3~5 FPS olarak bakan bir algıda olsaydım açıklamak yerine "Hocam Rx 5500 xt alın 1650super yerine." şeklinde yorum yapardım.
Bana anlama yetimin olmadığını söylüyorsun ama kendin benim yazdığımı yanlış anlıyorsun ben sana demiş miyim 5500XT önerdin diye bir şey? Sadece 5500XT için genel olarak sürücü sorunları vs. olduğunu stabilite olarak 1650S önerdiğimi söylüyorum. Sana bir şey demiyorum sadece yazdığına ekleme yaptım.
Hiç kullandın mı? Aldığımda en güncel sürücüyü kurdum ve şu an hala güncel sürücüyü kullanıyorum en ufak sorun yaşamadım. Düzgün model alırsanız sorun yaşamazsınız bu kadar.
Kullandım merak etme 1 ay önce kardeşime aldım ekran kilitleniyordu geri gönderdik sadece sende sorun olmadı diye herkeste olmayacak diye bir şey yok genel olarak insanlar bu ekran kartı ile stabilite sorunu yaşıyor o yüzden 1650S önerdim bu konuda
bunu kişisel bazda düşünmek doğru olmaz, ben o yüzden belirtmedim.
Arkadaşa katılıyorum kişisel bazda düşünmemek gerekir.

@Typhon18 hangi 5500XT modelini iade ettiniz ve PSU nuz neydi. En sorunsuz 5000 serisindeki model olarak bilinir 5500XT. Merak ettim sizin kart mı sorunluydu. İade yi nasıl aldılar?

@Typhon18 hangi 5500XT modelini iade ettiniz ve PSU nuz neydi. En sorunsuz 5000 serisindeki model olarak bilinir 5500XT. Merak ettim sizin kart mı sorunluydu. İade yi nasıl aldılar?
Sapphire Pulse modelini aldık, PSU 600W FSP marka. Vatandan almıştık götürdük teknik bir arıza varmış falan dedi sonra iade aldılar bizde yerine 1650S aldık.

Merhaba,
Oyun için bilgisayar topluyorum ama parçalar uyumlu mu bilmiyorum. :)

Ekran kartı: RX 5500 XT 4 GB.
Anakart: Gigabyte B450M S2H.
İşlemci: R5 2600.
RAM: G.Skill 2x8GB 3200MHz Ripjaws.
SSD: WD Green 240GB.
Hard disk: WD Blue 1TB.
Kasa: Dark diamond Pro mesh.
Güç kaynağı: Cooler Master 550W NVMe.

Güzel bir sistemdir. Sadece üstteki arkadaş biraz abartmış. Sürücüdür uğraşcan falan 5 FPS için uğraşçaksan al demişte abarttığı kadar değil. Sadece 5000 serisinde WattMan problemi var. 500 serisi o konuda büyük sıkıntılara sahip.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı