R5 2600 RX 5700 XT Darboğaz Ne Kadar Olur?

Cevaplarınız için teşekkür ediyorum.

Ani bir kararla özel soğutmalı kartları beklemeye koyuldum, bundan dolayı R5 3600'e de güncelleme yapabilirim. Eğer yapamazsam ve R5 2600 alırsam sizi bilgilendiririm. Performans, darboğaz vs. gibi durumlar için.

İyi forumlar.

Ryzen 3600'dan başka işlemci o ekran kartını kaldırmaz performansını kullanmak istiyorsan dostum.
Arkadaş bol keseden atmış. 2600 ü bırak 1600 bile besler o ekran kartını. Darboğaz oyunundan oyununa değişir. Oyun Cpu ağırlıklı mı Gpu Ağırlıklı mı önemli.

3600 tabi tekli çekirdeği çok daha iyi olduğu için uzun soluklu bir seçim olur.

Bazı kullancılardan gelen cevaplar;

I did the same with my 1600 and 5700XT and I'm glad I did and very happy with the outcome. Certainly an upgrade and I'm flying in frames (1080p). Check my Forza video for what FPS is like maxed out if you want.

My friend has 1600 with 2070 SUPER and he plays 144 on all games without any problem at normal GPU-CPU usage. CPU won't botlleneck you'll be fine.
R5 2600 ve GTX 1660ti ile çok nadir de olsa drop yiyorum. O ekran kartına o işlemci aşırı saçma.
Hangi oyunda drop yiyorsunuz? Oyunla alakalı problem olabilir. GPU-CPU kullanım yüzdeleriniz nelerdir.

Son düzenleme:
Arkadaş bol keseden atmış. 2600 ü bırak 1600 bile besler o ekran kartını. Darboğaz oyunundan oyununa değişir. Oyun Cpu ağırlıklı mı Gpu Ağırlıklı mı önemli.

3600 tabi tekli çekirdeği çok daha iyi olduğu için uzun soluklu bir seçim olur.

Bazı kullancılardan gelen cevaplar;

I did the same with my 1600 and 5700XT and I'm glad I did and very happy with the outcome. Certainly an upgrade and I'm flying in frames (1080p). Check my Forza video for what FPS is like maxed out if you want.

My friend has 1600 with 2070 SUPER and he plays 144 on all games without any problem at normal GPU-CPU usage. CPU won't botlleneck you'll be fine.

Hangi oyunda drop yiyorsunuz? Oyunla alakalı problem olabilir. GPU-CPU kullanım yüzdeleriniz nelerdir.
Kullanıcını yorumlarıyla değil biz test sonuçlarına bakıyoruz.

R5 2600 çok rahat besler o ekran kartını, r5 2600'a fx 8350 muamelesi yapan arkadaşları kaale alma. i7 2600k ile kısa bir süre 5700 xt kullandım o işlemci bile çoğu oyunda sorun çıkarmıyordu, şuan ise r5 3600 ile 5700 xt kullanıyorum ve hiç sıkıntı yok.

Ne kadar darboğaz olur R5 2600 ve RX 5700 XT arasında, fiyat farkı yaklaşık olarak 600TL, verebilir miyim emin değilim verebilirsem verebileceğim ama verememe ihtimalim de var yani R5 2600 ve RX 5700 XT arasındaki darboğaz ne kadar olabilir onu merak ediyorum. Aşırı derecede sırıtır mı 1080pde?
Dostum r5 3600 almanı tavsiye ederim .1080p gaming için amd nin single core performance ı arttırmasından dolayi 3600 2600 den önde.internetten 1080p 3600-5700xt testlerine bakabilirsin

@limoon Merhaba, bende yakın zamanda r5 2600 lü sistemime rx 5700 xt almayı düşünüyorum, yukarıda yazılanları okumakla beraber kartta bir sorun yaşadınız mı? performanstan memnun musunuz? Ek olarak 1080P de devam edicem monitör için bütçem olmadığından.

Saygılar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı