R5 2600 RX 580 Sistem Oyunlarda Kasıyor

RealJammy

Centipat
Merhaba, yaklaşık 1 yıl kadar önce " İtopya.com " üzerinden " Donanım Arşivi V4 " sistemini aldım, Windows ve Driver'ların hepsini kendim kurdum ( İlk defa ) ama şu 2 ay içerisinde CS:GO'da yaklaşık olarak 300 FPS alan bilgisayarım şu an 150 FPS alıyor, kasmalar ve donmalar oluyor, PUBG'de eskiden Ultra ayarlarda 0 kasma ile oynarken şu an kasmaktan oynanmıyor.

Sistem Özelliklerim:

İşlemci ➤ AMD Ryzen 5 2600 3.2GHz

Ekran Kartı ➤ MSI Radeon RX580 Armor 8 GB OC

Anakart ➤ MSI B450M PRO - VDH Plus M.2

RAM ➤ Corsair Vengeance 16 GB (2x8) RAM

Kasa ➤ Thermaltake V200 TG RGB Gaming Kasa

PSU ➤ Thermaltake 600W 80+ PSU

Piyasa Adı ➤ DA-V4 (Donanım Arşivi V4)

Merhaba, yaklaşık 1 yıl kadar önce " İtopya.com " üzerinden " Donanım Arşivi V4 " sistemini aldım, Windows ve Driver'ların hepsini kendim kurdum ( İlk defa ) ama şu 2 ay içerisinde CS:GO'da yaklaşık olarak 300 FPS alan bilgisayarım şu an 150 FPS alıyor, kasmalar ve donmalar oluyor, PUBG'de eskiden Ultra ayarlarda 0 kasma ile oynarken şu an kasmaktan oynanmıyor.

Sistem Özelliklerim:

İşlemci ➤ AMD Ryzen 5 2600 3.2GHz

Ekran Kartı ➤ MSI Radeon RX580 Armor 8 GB OC

Anakart ➤ MSI B450M PRO - VDH Plus M.2

RAM ➤ Corsair Vengeance 16 GB (2x8) RAM

Kasa ➤ Thermaltake V200 TG RGB Gaming Kasa

PSU ➤ Thermaltake 600W 80+ PSU

Piyasa Adı ➤ DA-V4 (Donanım Arşivi V4)
Bilgisayarın bios güncellemelerini yapmadıysanız ondan olabilir

Merhaba,

HDTUNE programını indirerek Disk'e arka arkaya birkaç defa benhmark yapın. Bu işlemler sonucunda 100 MB/S ya da aşağısı bir değer görüyorsanız diskiniz mevcut değerlerini yitirmiş demektir. Servise gönderin.

Merhaba,

HDTUNE programını indirerek Disk'e arka arkaya birkaç defa benhmark yapın. Bu işlemler sonucunda 100 MB/S ya da aşağısı bir değer görüyorsanız diskiniz mevcut değerlerini yitirmiş demektir. Servise gönderin.
Minimum : 235 MB/S Maximum : 388 MB/S şahsi düşüncem donanımsal olarak bir problem yok ama yazılımsal olarak olabilir açısından . Sanırım pc'ye format atacağım driverları silip yeniden temiz kurulum yapacağım aynı zamanda '' TROJAN '' virüsünden de şüpheliyim .

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı