Sistem:
RX580 8 GB.
Ryzen 5 2600.
8x2 16 GB DDR4 RAM.
Anakart: A320M-A Pro.
120GB SSD.
500GB HDD.
Bu sisteme 500W PSU yeter mi?
Hocam 720p en düşükte fifa23 açtım, benim şu anki psu 300w, oyun 5dk sonra siyah ekran verdi sonrada pc kapandı sıkıntı psu'dur dimi?Yeter.
Hocam 720p en düşükte FIFA23 açtım, benim şu anki PSU 300W, oyun 5dk sonra siyah ekran verdi sonra da PC kapandı sıkıntı PSU'dur değil mi?
nasıl yapicam tutorial vs varmıEvet hocam. 500W alırsanız hiç sorun cekemezsiniz. MSI Afterburner indirip kartın gücünü Max 70 yapın en azından siyah ekran yemezsiniz.
Nasıl yapacağım tutorial vs var mı?
Nasıl yapacağım tutorial vs var mı?
Yapamadan gitti hocam. Bilgisayarı açayım yapayım dedim artık ekran da gelmiyor.MSI Afterburner indirin açın ve görselde ki gibi ilk başta 1. yi yapın 70'e çekin ikinci olarak işaretli yerden kaydedin.
başka hiçbir şeye dokunmayın.
Eki Görüntüle 1925661
Yine siyah ekran verirse vermeyene kadar düşürebilirsin ama her düşürdüğünde bir o kadar performansın düşecek haberin olsun sadece siyah ekran almamak için çözüm bu.
Tüm fanlar dönüyor, farenin klavyenin ışığı geliyor ama ekran yok.Yapamadan gitti hocam. Bilgisayarı açayım yapayım dedim artık ekran da gelmiyor.
Yapamadan gitti hocam. Bilgisayarı açayım yapayım dedim artık ekran da gelmiyor.
Tüm fanlar dönüyor, farenin klavyenin ışığı geliyor ama ekran yok.
Yok fifada tüm ayarlar düşük ve 720p test yapmstm ekran siyah oldu sonra beyaz oldu 1sn kapandı bidaha açmaya çalışınca böyle oldu.Ayarı 70'e çektikten sonra mı oldu yoksa yapamadan mı?
Yok FIFA'da tüm ayarlar düşük ve 720p test yapmstm ekran siyah oldu sonra beyaz oldu 1sn kapandı bir daha açmaya çalışınca böyle oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.