R5 2600 RX 590 drop sorunu

Yer
ev
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Çok güçlü bir bilgisayarım olmasına rağmen droplar yaşıyorum RAM'ım yeterli başka bir parcadan mı sistemim.
2x8 3000 MHz RAM (2400 MHz'de çalışıyor)
B450 M 2 Max anakart.
R5 2600 işlemci.
XFX RX590 fat boy ekran kartı.
PUBG Lite oynuyorum en düşüktede drop oluyor en yüksektede GTA 5 oynuyorum Ultra'da da normaldede drop oluyor nasıl çözebilirim?

Dostum vallahi bende de oluyor drop anlamadım bir türlü. GPU kullanımım %90'ın ustunde degıl hep. GPU kullanımına baksana sende de öyle değilse senin çözümünle benim çözümüm aynı demektir. Ekran kartım GTX 1660 Super bu arada.

Dostum vallahi bende de oluyor drop anlamadım bir türlü. GPU kullanımım %90'ın ustunde degıl hep. GPU kullanımına baksana sende de öyle değilse senin çözümünle benim çözümüm aynı demektir. Ekran kartım GTX 1660 Super bu arada.

Kullanımlara baktığımda kullanım %90 bile olmuyor sıcaklık ekran kartı zaten sıcak ama Benchmark testleri falan orada da sıcak bence de aynı olabilir insallah bilen biri yardım eder.

RAM'lerini 3000 MHz'ye çekmeni öneririm öncellikle. PSU markan nedir? DDU ile ekran kartını temiz kurulum yaptın mı?

Öncelikle BIOS'tan çekemedim 3000 MHz'ye ekran kartım ve sistemim hazır geldi.
Ama çekmeye uğraşıyorum bundan mı az önce de bir takılma oldu.

[/QUOTE]
BIOS bölümüne gel XMP ayarına bak 3000 MHz ayarda olabilir. Hazır sistemlerde yapıp yolluyorlar genelde.

BIOS bölümüne gel XMP ayarına bak 3000 MHz ayarda olabilir. Hazır sistemlerde yapıp yolluyorlar genelde.
[/QUOTE]
5 6 dk içinde bakarım bir kurulum oluyorda.

Kullanımlara baktığımda kullanım %90 bile olmuyor sıcaklık ekran kartı zaten sıcak ama Benchmark testleri falan orada da sıcak bence de aynı olabilir insallah bilen biri yardım eder.

Kesin bir cevap veremem bundandır şundandır diye 3000 MHz'ye al öncellikle. Ve bende hazır sistem almıştım Windows kurulu gelmişti drop sorunu yaşamıyordum ama bariz stabillik sorunları vardı Bios vs. güncel olmasına rağmen evde temiz kurulum yaptım ve bariz şekilde performans artışı oldu sistemimde önerebilirim. Alakasız gelebilir ama sonuçta format atılıyor. DDU ile ekran kartının sürücüsü kaldır ve tekrar kur forumda var nasıl kullanılacağı.

Kesin bir cevap veremem bundandır şundandır diye 3000 MHz'ye al öncellikle. Ve bende hazır sistem almıştım Windows kurulu gelmişti drop sorunu yaşamıyordum ama bariz stabillik sorunları vardı BIOS vs. güncel olmasına rağmen evde temiz kurulum yaptım ve bariz şekilde performans artışı oldu sistemimde önerebilirim. Alakasız gelebilir ama sonuçta format atılıyor. DDU ile ekran kartının sürücüsü kaldır ve tekrar kur forumda var nasıl kullanılacağı.

Öncelikle RAM'lara bakıp dediğini yapacağım çok teşekkür ederim umarım bundandır.
Kesin bir cevap veremem bundandır şundandır diye 3000 MHz'ye al öncellikle. Ve bende hazır sistem almıştım Windows kurulu gelmişti drop sorunu yaşamıyordum ama bariz stabillik sorunları vardı BIOS vs. güncel olmasına rağmen evde temiz kurulum yaptım ve bariz şekilde performans artışı oldu sistemimde önerebilirim. Alakasız gelebilir ama sonuçta format atılıyor. DDU ile ekran kartının sürücüsü kaldır ve tekrar kur forumda var nasıl kullanılacağı.

Buradayım dediğiniz bütün yöntemleri yaptım droplanma hala var isterseniz değer paylaşabilirim sıcaklık vs.

5 6 dk içinde bakarım bir kurulum oluyorda.
[/QUOTE]
Sorunun çözümünü ben buldum FPS sınırlandırma yapınca drop sorunu kalkıyor.

[/QUOTE]
Sorunun çözümünü ben buldum FPS sınırlandırma yapınca drop sorunu kalkıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı