R5 2600 RX 590 Sistem düşük performans sorunu

Mehme Kağan

Hectopat
Merhaba herkese RX 590 ve R5 2600 içeren sistemimde, League of Legends oynuyorum ama oyunu en yüksekte 100- 150 FPS civarında oynatıyor ayarları en düşüğe bile alsam 200'ü zar zor geçiyor, çözümü var mıdır ya da neden böyledir? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum aynı sisteme sahibiz ve sistemde senin sorunun şu GPU yani ekran kartı kendini %100 çalıştırmıyor sabitlemiyor yeteri kadar fps verip %20 %50 %70 lerde çalışıyor oynadığın oyunun gereksinimine göre. Bende istiyorum %100 çalışsın ama bulamadım ayarını 2 tane başlık açtım yardımda etmediler.

İşlemci mi sınırlıyor acaba? YouTube'da bakmak lazım aynı ekran kartı daha güçlü işlemci ile LOL'da kaç FPS alınıyor diye?

Dostum farzedelim 144Hz monitörün var, 120-130 gayet yeterlidir monitörün için. Fazlasını neden umuyorsun?
bir sorun mu var diye yoksa zaten 144 hz monitörüm yetiyorda
İşlemci mi sınırlıyor acaba? YouTube'da bakmak lazım aynı ekran kartı daha güçlü işlemci ile LOL'da kaç FPS alınıyor diye?
200 300 civarı
Ryzen 5 2600 RX 570 stok ayarlarında bile 240 FPS alabiliyorum lolde. Oyun sonlarında doğru bile 110-120 FPS+ alıyorum. Chill'in kapalı olduğuna emin misiniz?
chill nedir acaba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…