R5 2600 - RX570 sistem açılışta mavi ekranda kalıyor

rmznkx7

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Yeni sistem topladım, sadece SSD imde daha önceden kurulu Windows 10 Pro var. Anakartim sıfır ve açılışta mavi ekranda kalıyor masaüstüne giremiyorum. Sistemim:
RX 570 8 GB Sapphire Pulse.
A320M.
16 GB RAM Corsair.
R5 2600.

Acaba nasıl açacağım? Pek bir bilgim yok.

Ve monitörümde değişik görseller geliyor.

Sistemde BIOS'a daha hiç girmedim

Merhaba. Yeni sistem topladım, sadece SSD imde daha önceden kurulu Windows 10 Pro var. Anakartim sıfır ve açılışta mavi ekranda kalıyor masaüstüne giremiyorum. Sistemim:
A320M.
16 GB RAM Corsair.
R5 2600.

Değişik görselden kastığınız nedir? Windows çökmüş olabilir.

Bios ayarlarını sıfırla tekrar girmeyi dene. Hani sıfır almışsın a320'de ocda yapamazsın belki anakart sapıtıp daha düşük voltaj vermiş olabilir işlemciye yada daha yüksek. Dediğim gibi biosu sıfırla tekrar girmeyi dene. Sorunsuz giriyorsa tekrar bios'a girip CPB'yi kapatırsın ram frekansını xmp'ye alırsın.

Görüntüyü nasıl aldınız?

Vallahi bilmiyorum aynı şekilde açtım şansımı denedim açıldı ve sifirlanmiyor bir sorun oluştu diyor

Bios ayarlarını sıfırla tekrar girmeyi dene. Hani sıfır almışsın a320'de ocda yapamazsın belki anakart sapıtıp daha düşük voltaj vermiş olabilir işlemciye yada daha yüksek. Dediğim gibi biosu sıfırla tekrar girmeyi dene. Sorunsuz giriyorsa tekrar bios'a girip CPB'yi kapatırsın ram frekansını xmp'ye alırsın.
Biosa nasıl giricem klavyem t60

A320M.
16 GB RAM Corsair.
R5 2600.

Sistemde BIOS'a daha hiç girmedim.

BIOS ayarlarında Security bölümünde bir ayarı acınca öyle oluyordu belki o açılmış olabilir oraya girip SS atarsan yardımcı olabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı