R5 2600 Sıcaklık Değerleri

İşlemci 4.2 de şuan bıosda ve görev yöneticisinde ama 4.15 olarak gözüküyor siz ona takılmayın.
Kasa fotonuzu atarsanız daha iyi olur nerede sorun var görmüş oluruz.

410695
410696
410697

Sistemin 1 haftalık olup olmaması önemli değil, kullanılan termal macunun kalitesi de önem arz ediyor.
Bu gün sıvı soğutma aldım 4.2 GHZ de CS de 37 en fazla PUBG de 41 en fazla gördüm. Kasa hava akışına önem verin kablolar hava akışını önlerse fanların bir anlamı kalmıyor. Ve kasanın kapağını açık bıosdan stok soğutucuyu ful devire alın. Eğer soğutucu hala soğutamıyor ise montajda problem
vardır. Değerleri birazdan görsel olarak paylaşırım.
O dereceyi nasıl yakaladın ilginç. Kaç voltaj verdin?

Son düzenleme:
Şöyle ifade edim dostum, radyatörü önlü arkalı 4 fan soğutmakta, Ve kasanın ön kapalı komple açık.
Izgara kapak hiç bir şey yok. Fan devirleri ise 40 C kadar %50 olarak ayarlı.

İşlemci 4.2 de şuan bıosda ve görev yöneticisinde ama 4.15 olarak gözüküyor siz ona takılmayın.
Kasa fotonuzu atarsanız daha iyi olur nerede sorun var görmüş oluruz.

Eki Görüntüle 410695 Eki Görüntüle 410696Eki Görüntüle 410697
Ekran kartı derecelerimiz aynı fakat işlemci arasında çok fark var. Birkaç şey yaptım şu an 65 60 larda takılıyor ki bu dereceler herkes çok normal diyor. Black desert oynuyorum ve oyun rpg sürekli birşeyler yeniliyor hiç durmadan çalışıyor. Genede sizin işlemcileriniz abes derecesinde soğuk.

Sıvı soğutmanın amacıda o doğru kullanımda ve montajda güzel sonuçlar çıkıyor. Ve kalkıp siz veya anakart otomatik gereginden fazla voltaj verir ise, ortaya istenmeyen yüksek sıcaklıklar çıkıyor.

Sıvı soğutmanın amacıda o doğru kullanımda ve montajda güzel sonuçlar çıkıyor. Ve kalkıp siz veya anakart otomatik gereginden fazla voltaj verir ise, ortaya istenmeyen yüksek sıcaklıklar çıkıyor.
Alacağım bende teşekkürler. Peki sorum birnevi şu şuan fabrika çıkışı haliyle derecelerim normal değilmi anormal birşey yok?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı