R5 2600 Sıcaklık Değerleri

İşlemci 4.2 de şuan bıosda ve görev yöneticisinde ama 4.15 olarak gözüküyor siz ona takılmayın.
Kasa fotonuzu atarsanız daha iyi olur nerede sorun var görmüş oluruz.

Sistemin 1 haftalık olup olmaması önemli değil, kullanılan termal macunun kalitesi de önem arz ediyor.
O dereceyi nasıl yakaladın ilginç. Kaç voltaj verdin?

Son düzenleme:
Şöyle ifade edim dostum, radyatörü önlü arkalı 4 fan soğutmakta, Ve kasanın ön kapalı komple açık.
Izgara kapak hiç bir şey yok. Fan devirleri ise 40 C kadar %50 olarak ayarlı.

Ekran kartı derecelerimiz aynı fakat işlemci arasında çok fark var. Birkaç şey yaptım şu an 65 60 larda takılıyor ki bu dereceler herkes çok normal diyor. Black desert oynuyorum ve oyun rpg sürekli birşeyler yeniliyor hiç durmadan çalışıyor. Genede sizin işlemcileriniz abes derecesinde soğuk.

Sıvı soğutmanın amacıda o doğru kullanımda ve montajda güzel sonuçlar çıkıyor. Ve kalkıp siz veya anakart otomatik gereginden fazla voltaj verir ise, ortaya istenmeyen yüksek sıcaklıklar çıkıyor.

Alacağım bende teşekkürler. Peki sorum birnevi şu şuan fabrika çıkışı haliyle derecelerim normal değilmi anormal birşey yok?

Yaz sıcakları geldi oyunda 60 ile 70 derece şuan stok soğutucu ile normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…