A aacar7440 Femtopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #1 Sistemin özellikleri. Ryzen 5 2600. HyperX 8 GB 3000MHz. MSI A520M Pro. Sapphire 5600 XT be. 1 TB HDD. 120 GB SSD. Yardımcı olursanız sevinirim sistemde ne hata?
Sistemin özellikleri. Ryzen 5 2600. HyperX 8 GB 3000MHz. MSI A520M Pro. Sapphire 5600 XT be. 1 TB HDD. 120 GB SSD. Yardımcı olursanız sevinirim sistemde ne hata?
Dovahkiin Dragonborn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 1.433 Makaleler 1 Çözümler 5 19 Aralık 2020 #2 Sorunu tam olarak anlatır mısınız? Kasa ışıkları yanıp ekrana görüntü mü gelmiyor yoksa kasaya elektrik hiç mi gitmiyor? Artı 0 Eksi
Sorunu tam olarak anlatır mısınız? Kasa ışıkları yanıp ekrana görüntü mü gelmiyor yoksa kasaya elektrik hiç mi gitmiyor?
SapkaliPikacu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 1.492 Çözümler 5 19 Aralık 2020 #3 Hocam şimdi olayın detayı nedir? Power'e basıyorsun her şey geliyor 5 saniye sonra kapanıyor veya hiçbir ses yok sıkıntı nedir? Artı 0 Eksi
Hocam şimdi olayın detayı nedir? Power'e basıyorsun her şey geliyor 5 saniye sonra kapanıyor veya hiçbir ses yok sıkıntı nedir?
KS KS A aacar7440 Femtopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #4 Dovahkiin Dragonborn dedi: Sorunu tam olarak anlatır mısınız? Kasa ışıkları yanıp ekrana görüntü mü gelmiyor yoksa kasaya elektrik hiç mi gitmiyor? Genişletmek için tıkla... Kasa ışıkları yanıyor ama ekran gelmiyor. SapkaliPikacu dedi: Hocam şimdi olayın detayı nedir? Power'e basıyorsun her şey geliyor 5 saniye sonra kapanıyor veya hiçbir ses yok sıkıntı nedir? Genişletmek için tıkla... Yok dostum calışıyo ama ekran gelmiyo. SapkaliPikacu dedi: Hocam şimdi olayın detayı nedir? Power'e basıyorsun her şey geliyor 5 saniye sonra kapanıyor veya hiçbir ses yok sıkıntı nedir? Genişletmek için tıkla... Şimdi power'e basıyorum çalışıyor ekran gelmiyor ramden şüpeleniyorum . Son düzenleme: 19 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
Dovahkiin Dragonborn dedi: Sorunu tam olarak anlatır mısınız? Kasa ışıkları yanıp ekrana görüntü mü gelmiyor yoksa kasaya elektrik hiç mi gitmiyor? Genişletmek için tıkla... Kasa ışıkları yanıyor ama ekran gelmiyor. SapkaliPikacu dedi: Hocam şimdi olayın detayı nedir? Power'e basıyorsun her şey geliyor 5 saniye sonra kapanıyor veya hiçbir ses yok sıkıntı nedir? Genişletmek için tıkla... Yok dostum calışıyo ama ekran gelmiyo. SapkaliPikacu dedi: Hocam şimdi olayın detayı nedir? Power'e basıyorsun her şey geliyor 5 saniye sonra kapanıyor veya hiçbir ses yok sıkıntı nedir? Genişletmek için tıkla... Şimdi power'e basıyorum çalışıyor ekran gelmiyor ramden şüpeleniyorum .