Yeni R5 2600 sistem açılmıyor

Clawgaming

Femtopat
Merhabalar bugün sabah parçaları gelen bilgisayarı topladım montajında bir hata yok her şeyi yerli yerinde ve temiz fotoğraf atabilirim, güç kaynağını başka bilgisayarda denedim güç veriyor fakat kasanın start tuşuna basınca kasada 1 saniyelik ışık yanıyor sonrasında sistemde ses Seda yok.

Az önce yaptığınız şeyleri şimdi tekrar deneyin. BIOS pili ve bellekleri çıkarma işlemi. SSD, HDD kablosunu kontrol edin. Ayrıca görüntü alabileceğiniz televizyon gibi başka bir cihaz varsa oraya bağlantı yapmayı da deneyin.
Televizyonu şimdi denedim hayır görüntü vermiyor, ssd kablosu yerli yerinde duruyor bios pilini çıkartıp tekrar mı kısa devre yaptırayım?

Bilgisayarı kapatıp fişten çıkarın. Yine BIOS pilini ve bellekleri çıkarın. 5 dakika bekleyin. Belleklerin sarı uç taraflarını hafifçe silin. Sonrasında takın ve sistemi çalıştırın. Sadece bir belleği takın. Sorun devam ederse sadece diğer belleği takarak deneyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı