Merhaba, öncelikle sıkıntım bir şeyler indirirken veya yüklerken örneğin; Valorant, LoL, Steam'den herhangi bir oyun vb...
Bilgisayarım neredeyse kullanılamayacak raddeye kadar yavaşlıyor. Fareyi neredeyse kıpırdatamıyorum bazen...
Bir şey indirmediğim zamanlarda ise çok fazla FPS düşmesi veya gereken performansın altında FPS alıyorum...
LoL'de 100 FPS zor alıyorum öyle diyeyim.
Artık Discord bile donmaya ve kasmaya başladı.
SSD de bir sıkıntı olduğunu düşündüm fakat test ettiğimde sağlığı %100 gözüküyor, PCBenchmarkta da %85 skor alıyorum.
Memtest'te de hiçbir sıkıntı çıkmadı.
Bilgisayarda eğer doğru kontrol ettiysem viruste yok kafayı yemek üzereyim...
Aynı SSD ile aynı sorunu yaşamıştım, kronik sorunlu maalesef. SSD değiştirince düzelmişti. CrystalDiskMark ile hız testi yapıp sonuçları paylaşır mısınız?
Doğru gerçi, ben de hayret etmiştim hız ve sağlık değerlerim normal çıkmasına rağmen drop sorunları yaşamama. Aylarca çözüm aramıştım boşuna. Şu an hala sistemde öylesine takılı duruyor ama değerleri dibe çöktü.
Aynı SSD ile aynı sorunu yaşamıştım, kronik sorunlu maalesef. SSD değiştirince düzelmişti. CrystalDiskMark ile hız testi yapıp sonuçları paylaşır mısınız?
Test sonucu böyle geldi, galiba sıkıntı SSD de herkesin düşündüğü gibi,
SSD'yi zaten değiştirmeyi düşünüyordum önerdiğiniz fiyat performans M2 SSD var mı?
Doğru gerçi, ben de hayret etmiştim hız ve sağlık değerlerim normal çıkmasına rağmen drop sorunları yaşamama. Aylarca çözüm aramıştım boşuna. Şu an hala sistemde öylesine takılı duruyor ama değerleri dibe çöktü.
Test sonucu böyle geldi, galiba sıkıntı SSD de herkesin düşündüğü gibi,
SSD'yi zaten değiştirmeyi düşünüyordum önerdiğiniz fiyat performans M2 SSD var mı?
Evet sorun SSD'de. Ben direkt Samsung 970 Evo Plus'a geçmiştim, bütçe çok yoksa forumda bütçenizi belirterek konu açabilirsiniz, arkadaşlar bütçenize uygun öneride bulunacaktır. Uzun zamandır piyasaya bakmıyorum.