Bazı zamanlarda CS:GO harita yükleme kısmında bazen de oyun içinde bilgisayar donuyor. Alt+Tab falan geçemiyorum. egzoz fanımda aşırı bir ses vardı ondan kaynaklı sanıyordum fakat temizleyip yağladım hiçbir ses sıkıntı kalmadı fanda. Ayrıca egzoz fanımın pini de çıkmıştı onu da taktım.
Onunda dışında düşünüyorum ne yapmış olabilirim diye kasayı temizlerken fön makinesiyle 3 5 saniye bir sıcak hava tuttu unutup ondan mı acaba?
Bir iki kere de GPU tempature 90C gösteriyordu sistem başlarken C diskini taramıştı. Bunun için " SFC /scannow " şu kodu yazmamı söylemişti forumdan bir arkadaş. Ondan sonra o hatayı da bir daha almadım. Bir daha alır mıyım onu da bilmiyorum. Bazen de masaüstündeki simgeler kendiliğinden büyüyor donup yeniden başlattığımda orantılı oluyor bu dediğim. Beynim yandı.
DDU dediğin ekran kartı programı oluyor eğer oysa her hata verip masaüstü simgeleri büyüdüğünde kaldırıp yüklüyorum zaten. Bu donanımsal bir şey mi yoksa yazılımsal mı ?
Yanlış anladınız.
DDU driverleri tamamen bilgisayardan temizleyen bir programdır.
YouTube'dan nasıl indireceğinize bakıp indirip ekran kartınızın programını temizleyin.
Ondan sonra AMD'nin sitesinden önerilen programı indirip kurulum yapın.
Sorununuz büyük ihtimal düzelecek.
Yanlış anladınız.
DDU driverleri tamamen bilgisayardan temizleyen bir programdır.
YouTube'dan nasıl indireceğinize bakıp indirip ekran kartınızın programını temizleyin.
Ondan sonra AMD'nin sitesinden önerilen programı indirip kurulum yapın.
Sorununuz büyük ihtimal düzelecek.