Arkadaşıma dün 16k'ya RTX2060 sistem topladık.Abicim siz piyasayı bilmiyorsunuz herhalde![]()
Kazıkçı insan bile olsam, bu kadar büyük kazık atmaya utanırım. Hırsızlıgın, şerefsizligin bile bir raconu var derler. Bunu sana kim yaptıysa ona bedelini ödetmek için ugraş ver. 10.000 tl ödesen o sisteme dostum zaten yüzyılın kazıgını yemiş oluyorsun. Sen 20.000 tl ödemişsin. Milenyumun kazıgı olsa gerek.Hocalarım piyasa ölü vatan bilgisayardan toplandı ki biliyorsun vatan 1e 5 koyuyor bunları hesaba koyun.
Kazıkçı insan bile olsam, bu kadar büyük kazık atmaya utanırım. Hırsızlıgın, şerefsizligin bile bir raconu var derler. Bunu sana kim yaptıysa ona bedelini ödetmek için ugraş ver. 10.000 TL ödesen o sisteme dostum zaten yüzyılın kazıgını yemiş oluyorsun. Sen 20.000 TL ödemişsin. Milenyumun kazıgı olsa gerek.
Arkadaşlar sabah gittim vatana müdür ile görüştüm. 4 kişinin istifasını yazdırdı müdür? 15.779.66TL hesabıma iade edildi almış olduğum sistem de Hediye Edildi.
Arkadaşlar sabah gittim vatana müdür ile görüştüm. 4 kişinin istifasını yazdırdı müdür? 15.779.66TL hesabıma iade edildi almış olduğum sistem de hediye edildi.
Arkadaşlar sabah gittim vatana müdür ile görüştüm. 4 kişinin istifasını yazdırdı müdür? 15.779.66TL hesabıma iade edildi almış olduğum sistem de hediye edildi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.