R5 2600 sistem toplama

Bütçe
4000

Kapl4NN

Centipat
Arkadaşlar artık sistemi toplamam gerek lütfen yardım eder misiniz? Ekran kartı tavsiyesi lütfen.
Monitorun 75Hz en az ayrı satın alacağım.
İtopyadan tavsiye verebilirsiniz bütçe 4000TL.
İşlemci: Ryzen 5 2600 (950TL)
Anakart: Gigabyte B450M (472TL)
Bellek: 16 GB Corsair RAM (533TL)
1 TB HDD ve 240GB SSD.
Ekran kartı: ? (Oyun oynamak için)
Kasa ve PSU tavsiyelerinizide bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciyi R5 1600 ikinci revizyon yapabilirsiniz. Monitörünüz için 1650 süper oldukça ideal. RX580 den daha iyi bir alternatif. Benzer performans daha serin ve daha az güç tüketiyor. Fiyat olarak da yakın sayılırlar.
İmkan var ise 1660 süper de olabilir işlemciyi 1600 yaparsanız kart 1660 süper olabilir.

Güç kaynaklı kasa alırsanız biraz daha uygun fiyat. 500-550w iyi bir markadan on kısmı ızgara yapıda olan bir kasa seçmeye çalışın.

İşlemciyi R5 1600 ikinci revizyon yapabilirsiniz. Monitörünüz için 1650 süper oldukça ideal. RX580 den daha iyi bir alternatif. Benzer performans daha serin ve daha az güç tüketiyor. Fiyat olarak da yakın sayılırlar.
İmkan var ise 1660 süper de olabilir işlemciyi 1600 yaparsanız kart 1660 süper olabilir.

Güç kaynaklı kasa alırsanız biraz daha uygun fiyat. 500-550w iyi bir markadan on kısmı ızgara yapıda olan bir kasa seçmeye çalışın.
Yani artık o kadar araştırdım ki beynim gerçekten yandı herşey birbirine girdi lütfen artık bana sonuç odaklı yardımcı olur musunuz.. Direk kasa tavsiyesi şeklinde

Ssd'yi mutlaka değiştir M.2 Ssd yap

Bu sisteme ek olarak 8GB RAM ve 1TB HDD ile alınca 4100 liraya geliyor. Bence oldukça iyi bir sistem.
Yani artık o kadar araştırdım ki beynim gerçekten yandı herşey birbirine girdi lütfen artık bana sonuç odaklı yardımcı olur musunuz.. Direk kasa tavsiyesi şeklinde

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı