Kemal Baran Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 49 12 Temmuz 2023 #1 Ekran kartı RTX3060 TI EAGLE VERSİON Anakart B450M S2H İşlemci RYZEN 5 2600 MİNİ DUMP.rar drive.google.com Mavi ekran hatası aldım. Yardımcı olabilir misiniz? Neden aldığımı bilmiyorum.
MİNİ DUMP.rar drive.google.com Mavi ekran hatası aldım. Yardımcı olabilir misiniz? Neden aldığımı bilmiyorum.
Çözüm ismimberkay 14 Temmuz 2023 Realtek PCIe FE / GBE / 2.5G / 5G Ethernet Family Controller Software - REALTEK www.realtek.com
KS KS Kemal Baran Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 49 14 Temmuz 2023 #11 ismimberkay dedi: Realtek PCIe FE / GBE / 2.5G / 5G Ethernet Family Controller Software - REALTEK www.realtek.com Eki Görüntüle 1862314 Genişletmek için tıkla... Yaptım çok sağol yardımın için. 22 ismimberkay dedi: Ağ sürücünüzü güncelleyin. BIOS sürümünüz çok eski güncelleyin. https://download.gigabyte.com/FileList/BIOS/mb_bios_b450m-s2h_f64.zip Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 360 yazılımlarını kaldırın. Uygulayalım: SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? SFC /scannow nedir ve ne işe yarar? www.technopat.net DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Xbox kolunu çıkarın. Easy Anti-Cheat kaldıralım. Lazım olanları tekrar kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bu 360 Total securityi kaldırmıştım dediğiniz gibi, antivirüs programı. Geri yüklememde bir sakınca var mı? Başka önerebileceğin antivirüs programı var mı bedavaya yükleyebileceğim? Son düzenleme: 15 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
ismimberkay dedi: Realtek PCIe FE / GBE / 2.5G / 5G Ethernet Family Controller Software - REALTEK www.realtek.com Eki Görüntüle 1862314 Genişletmek için tıkla... Yaptım çok sağol yardımın için. 22 ismimberkay dedi: Ağ sürücünüzü güncelleyin. BIOS sürümünüz çok eski güncelleyin. https://download.gigabyte.com/FileList/BIOS/mb_bios_b450m-s2h_f64.zip Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 360 yazılımlarını kaldırın. Uygulayalım: SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? SFC /scannow nedir ve ne işe yarar? www.technopat.net DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Xbox kolunu çıkarın. Easy Anti-Cheat kaldıralım. Lazım olanları tekrar kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bu 360 Total securityi kaldırmıştım dediğiniz gibi, antivirüs programı. Geri yüklememde bir sakınca var mı? Başka önerebileceğin antivirüs programı var mı bedavaya yükleyebileceğim?
ismimberkay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.032 Çözümler 43 Yer Miami, FL 15 Temmuz 2023 #12 Şu an bir hata almıyorsanız yükleyebilirsiniz. Kaspersky kullanabilirsiniz. 360 yazılımları iyi değil. Artı 0 Eksi
Şu an bir hata almıyorsanız yükleyebilirsiniz. Kaspersky kullanabilirsiniz. 360 yazılımları iyi değil.
KS KS Kemal Baran Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 49 19 Temmuz 2023 #13 ismimberkay dedi: Şu an bir hata almıyorsanız yükleyebilirsiniz. Kaspersky kullanabilirsiniz. 360 yazılımları iyi değil. Genişletmek için tıkla... Karspersky paralı değil mi? Artı 0 Eksi
ismimberkay dedi: Şu an bir hata almıyorsanız yükleyebilirsiniz. Kaspersky kullanabilirsiniz. 360 yazılımları iyi değil. Genişletmek için tıkla... Karspersky paralı değil mi?
ismimberkay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.032 Çözümler 43 Yer Miami, FL 19 Temmuz 2023 #14 Kemal Baran dedi: Karspersky paralı değil mi? Genişletmek için tıkla... Kaspersky Free yazılımı ücretsiz. Artı 0 Eksi
Kemal Baran dedi: Karspersky paralı değil mi? Genişletmek için tıkla... Kaspersky Free yazılımı ücretsiz.