Çözüldü R5 2600 sistemde tüm programlar donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Luppies

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba sistemimde olan bir sorunu paylaşmak istedim. Benim birkaç fikrim var ama emin olamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Masaüstü bilgisayarımda bazenleri bir anda ekranımda ne varsa donuyor ve sesler de yok oluyor. (Spotify. Discord vs.) yani bilgisayarda Windows sanki bir anda duruyor ve geri gelmiyor. 10 dk beklesem bile res atmam gerekiyor, bu olay bazenleri Valorant oynarken oluyor bazenleri de masaüstünde ya da sadece Google Chrome kullanırken yani oynadıgım oyun ağır oldugundan dolayı oldugunu düşünmüyorum, ama genelde art arda programlar açınca oluyor. Sebebini gerçekten bilmiyorum format attım PC'ye ama düzelmedi bir fikriniz var mı?
Not: PC'de tek SSD kullanıyorum Windows'da oyunlar da programlar da tek SSD üstünde kurulu ben SSD'de sorun oldugunu düşünüyorum ama emin değilim.
Sistem:
MSI Ventus 1660 Ti OC.
AMD Ryzen 5 2600 3.9 GHz.
16 GB 3000MHz RAM.
650W güç kaynagı.
480GB circual SSD.
MSI B450M Bazooka V2 anakart.

Çözüm
Sağlık testini yaptım değerlerde herhangi bir anormallik gözükmüyor eğer SSD'de sorun yoksa neyde problem olabilir bir fikri olan yardımcı olabilecek biri varsa yardım ederse sevinirim. Sistemin neyinde problem olabilir.

Merhaba arkadaşlar dün donanımsal sorunların yanı sıra yazılımsal çözüm amaçlı BIOS Update yaptım ve sorun düzeldi böyle bir sorun yaşayan varsa BIOS Update yapabilir.
Sağlık testini yaptım değerlerde herhangi bir anormallik gözükmüyor eğer SSD'de sorun yoksa neyde problem olabilir bir fikri olan yardımcı olabilecek biri varsa yardım ederse sevinirim. Sistemin neyinde problem olabilir.

Merhaba arkadaşlar dün donanımsal sorunların yanı sıra yazılımsal çözüm amaçlı BIOS Update yaptım ve sorun düzeldi böyle bir sorun yaşayan varsa BIOS Update yapabilir.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı