R5 2600 Sisteme Ekran Kartı Önerisi

Bütçe
1500-3000

Mehmetultra

Centipat
Arkadaşlar ekran kartım bozuldu yeni bir ekran kartı almaya karar verdim sistem özelliklerim şunlar:
Ryzen R5 2600.
B450M S2H.
8x2 16 GB RAM 3000 MHz.
750 Watt Aerocool Bronze+
Monitörüm ise biraz eski 60 Hz 1440X990 (ama birkaç aya 144 Hz'a monitör alacağım)
Evet arkadaşlar önerdiğiniz bir kart varsa sevinirim sorun çıkartmayacak uzun süre oynayabileceğim bir kart arıyorum genelde roleplay Valorant Assassin's Creed Forza Horizon falan oynuyorum.
Bir de ikinci el garantili ekran kartı alayım mı sizce eğer alırsam GTX 1080 alacağım.
Bütçe: 2000 TL ama 3000 TL likte alabilirim ama eğer 3000 TL ilk alırsam monitörü daha geç alırım.

sen öyle mi yaptın çünkü senin sistemindede rtx 2060 gösteriyor birde ikinci elde sıkıntı çıkar diye korkuyorum ben gtx 1080 almıştım ikinci ele 4 5 ay sonra bozuldu birde eğer ikinci el alırsam gtx 1080 alırım çünkü o hem daha ucuz oluyor hemde daha performanslı bir kart rtx 2060 a göre

Kartı 30dk stres testine sok. Kapanma veya aşırı ısınma olmassa alabilirsin.
acaba

darboğaz yapacağını veya yapmayacağını nerden anlıyorsunuz
birde birşey soracağım ikinci el ekran kartı alsam sıkıntı olur mu garantisi olan bir kart ama
Kesinlikle darboğaz yapmaz senin işlemcin bu arada. Test videolarını izleyebilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı