Dolar düşerse fiyatta düşer ama doların düşeceğini hiç sanmıyorum aksine daha çok çıkar düşse bile 100 200 TL oynar onun için beklemek de istemem sonuçta 6000 TL'lik ekran kartı 5000 TL'ye düşse bile alamam o yüzden şu an alabilirsem daha iyi olur çünkü video çekiyorum yayın açıyorum kanalımı güncel tutmam gerekiyor.
Bu ürünü alabilirim şu an ama şaşırdığım nokta piyasada sadece N11 de bu adam da sadece 1 adet var herhangi başka bir yer satış yapmıyor ve hiçbir yerde bulamıyorum bu ürünü neden acaba?
Palit GTX 1650 GP OC 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Dolar düşerse fiyatta düşer ama doların düşeceğini hiç sanmıyorum aksine daha çok çıkar düşse bile 100 200 TL oynar onun için beklemek de istemem sonuçta 6000 TL'lik ekran kartı 5000 TL'ye düşse bile alamam o yüzden şu an alabilirsem daha iyi olur çünkü video çekiyorum yayın açıyorum kanalımı güncel tutmam gerekiyor.
Palit GTX 1650 GP OC 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
@demon1, ürünün stokta olmadığına da mı bakmadınız? Eski bir kart, artık üretim olmadığı için sadece 2.el bulunabiliyor, attığınız İtopya linkinde de stok yok.
Stok değil aynı fiyat olması şaşırttı N11 de ki 2.elmiş ben 2.el de almak istemiyorum açıkçası. 4000 TL bütçe ve şu an ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum hangisini alabilirim. Çift fanlı olmasını istiyorum ısınma problemi fazla olmaz umuyorum ve AMD aşırı ısınıyor kendi ekran kartımdan biliyorum 30 dk oyun oynayınca ekran kartının üzerinde sucuk mangal rahatlıkla yapabilirim bu yüzden NVIDIA almak istiyorum yani AMD hariç.