R5 2600 sisteme ekran kartı önerisi

Bütçe
4000
Dolar düşerse fiyatta düşer ama doların düşeceğini hiç sanmıyorum aksine daha çok çıkar düşse bile 100 200 TL oynar onun için beklemek de istemem sonuçta 6000 TL'lik ekran kartı 5000 TL'ye düşse bile alamam o yüzden şu an alabilirsem daha iyi olur çünkü video çekiyorum yayın açıyorum kanalımı güncel tutmam gerekiyor.
Dolarla değil ethereumla alakalı ve.

Bence GTX 1650 al.

Sıfır:
2.el:
@demon1, attığınız GTX 1060 ikinci el çünkü, ancak almanızı önermem, ikinci el olarak attığım 1070 daha mantıklı.

Dolar düşerse fiyatta düşer ama doların düşeceğini hiç sanmıyorum aksine daha çok çıkar düşse bile 100 200 TL oynar onun için beklemek de istemem sonuçta 6000 TL'lik ekran kartı 5000 TL'ye düşse bile alamam o yüzden şu an alabilirsem daha iyi olur çünkü video çekiyorum yayın açıyorum kanalımı güncel tutmam gerekiyor.

İndirimleri bekleyin geçen EVGA GTX 1660 2500'e düştü Amazon'da Amazon bu aralar mükemmel indirimler yapıyor İndirim Köşesi buradan indirimleri takip edebilirsiniz.

Sıfır:
2.el:
@demon1, attığınız GTX 1060 ikinci el çünkü.
2.el olduğuna bakmadım fakat aynı fiyata aynı şekil itopya da mevcut bakabilirsiniz:
https://www.itopya.com/asus-geforce...LdFF16ReQ3U-1629571020-0-gqNtZGzNAiWjcnBszQsl

İstanbul (beylikdüzü) şubesinde var. Stok yok demiyor, stoktaki mağazalar diyor.

Arkadaş İstanbul'da yaşıyorsa alınır ama şu da var bazı vatandakiler daha kazık oluyor 4000TL'lik şeyi 5000'e koyuyorlar.
2.el olduğuna bakmadım fakat aynı fiyata aynı şekil İtopya da mevcut bakabilirsiniz:
https://www.itopya.com/asus-geforce...LdFF16ReQ3U-1629571020-0-gqNtZGzNAiWjcnBszQsl

Stok yok hocam bir baksanız keşke.

@demon1, ürünün stokta olmadığına da mı bakmadınız? Eski bir kart, artık üretim olmadığı için sadece 2.el bulunabiliyor, attığınız İtopya linkinde de stok yok.

Arkadaş İstanbul'da yaşıyorsa alınır ama şu da var bazı vatandakiler daha kazık oluyor 4000TL'lik şeyi 5000'e koyuyorlar.

Stok yok hocam bir baksanız keşke.

Stok değil aynı fiyat olması şaşırttı N11 de ki 2.elmiş ben 2.el de almak istemiyorum açıkçası. 4000 TL bütçe ve şu an ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum hangisini alabilirim. Çift fanlı olmasını istiyorum ısınma problemi fazla olmaz umuyorum ve AMD aşırı ısınıyor kendi ekran kartımdan biliyorum 30 dk oyun oynayınca ekran kartının üzerinde sucuk mangal rahatlıkla yapabilirim bu yüzden NVIDIA almak istiyorum yani AMD hariç.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı