Low profile var stokta OC Dual fanlı olan stokta yok zaten bu bütçeye fazla bir şey alınmaz ki eskiden olsaydı bilgisayarı canavar yapan ekran kartı alabilirdik şu an maalesef çöp deyip geçtiğimiz ekran kartıları 3-4'ten başlıyor orta düzeyi 6-7 arası.
Alınacaksa en az GTX 1650 alın 1050 Ti'a bakmayın bile.
Misal olarak; Zotac ZT-T16520H-10L GeForce NVIDIA 4 GB GDDR6 GTX1650 128 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri bu mu? Aslında bir baksan link atsan benim için çok iyi olur.
@demon1 bakıyorum bir dakika.
Alınabilecekler:
Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com Eğer ben ASUS istiyorum arkadaş derseniz.Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
@demon1 hocam şöyle güzel bir kampanya var bütçeyi arttırıp bunu alın.Asus GTX 1650 Tuf Gaming TUF-GTX1650-O4GD6-GAMING 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus GTX 1650 Tuf Gaming TUF-GTX1650-O4GD6-GAMING 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus GTX 1650 Tuf Gaming TUF-GTX1650-O4GD6-GAMING 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 5.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
@demon1 1660 Super ve 1650 arasında 30-35 FPS fark var ve bayağı değer ciddiyim gerekirse ailenizle ben konuşayımbütçeyi arttırıp bunu alın 4890'a geliyor.
Baktım da 6000 TL ve üzeri fiyat çıktı :/ link atarsan bakabilirim sarsmaz falan varda dolandırıcı siteler yarı fiyatına satıyor.
Hocam sepette 20 sterlin indirim var 401 sterlin alıyor link.
4628TL falan oluyor.
Zotac ZT-T16520H-10L GeForce NVIDIA 4 GB GDDR6 GTX1650 128 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
MSI NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GT OC 4 GB 128 Bit GDDR5 Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
Galax GeForce GTX 1650 EX GT1650 4 GB GDDR6 128 Bit DP/HDMI/DVI Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
Sence bunlardan hangisini almam daha iyi olur?
Hocam benim attığımı niye istemediniz anlamadım bütçeyi aşamıyor musunuz? Bunlardan Galax'ı alın.
Zotac'a güvenmiyorum açıkçası. Sonuçta hepsi aynı 4 GB 128 bit bu bütçeye fazlası anca 2.ele girir yaptığım sabah akşam araştırmalar sonucu izlediğim videolarda dahil verdiğim karar soğutma olsun fan kontrolü olsun bu ekran kartının kararına vardım. Yani zaten bu bütçeye fazlası anca 2. el dediğim gibi 2. elde elimde patlar Gigabyte'ya da MSI düşünüyordum ki karşılaştırma sitesinde artı eksileri görünce kazananın Gigabyte olduğunu görünce aldım gitti.
Zotac'a güvenmiyorum açıkçası. Sonuçta hepsi aynı 4 GB 128 bit bu bütçeye fazlası anca 2.ele girir yaptığım sabah akşam araştırmalar sonucu izlediğim videolarda dahil verdiğim karar soğutma olsun fan kontrolü olsun bu ekran kartının kararına vardım. Yani zaten bu bütçeye fazlası anca 2. el dediğim gibi 2. elde elimde patlar Gigabyte'ya da MSI düşünüyordum ki karşılaştırma sitesinde artı eksileri görünce kazananın Gigabyte olduğunu görünce aldım gitti.