R5 2600 Sisteme RDR2 alınır mı?

Hocam bende R5 2600, RX 580 8GB ve 16GB RAM var. Youtube'daki videolara baktığımda çok düşük FPS'ler gördüm. Siz o sistem ile hangi ayarlarda kaç FPS oynadınız?
Yüksek ayarlarda oynamıştım galiba. Takıldığımı hatırlamıyorum, zaten sen o sistemle bir sıkıntı yaşamazsın.

Yüksek ayarlarda oynamıştım galiba. Takıldığımı hatırlamıyorum, zaten sen o sistemle bir sıkıntı yaşamazsın.
Youtube'da videolarda orta-yüksek karışımı 45 FPS civarı oluyor. Ondan korktum biraz. Ama oyun da ağır bir oyun, ekran kaydı alırken ekstra zorlayabilir sistemi. Yüksekte göz kararı kaç FPS almıştınız?

Youtube'da videolarda orta-yüksek karışımı 45 FPS civarı oluyor. Ondan korktum biraz. Ama oyun da ağır bir oyun, ekran kaydı alırken ekstra zorlayabilir sistemi. Yüksekte göz kararı kaç FPS almıştınız?
50-60 falan. Youtube’deki videolar eski o yüzden onlara pek bakmayın. Ben onlara baktığımda 30 bazen altında gösteriyordu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı