R5 2600 sisteme RX 580 alınır mı?

Bütçe
3500

kaizenq

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, AMD Ryzen 5 2600 için yeni bir ekran kartı alacağım şu an GT 740'a sahibim ve oyunları istediğim performansa çalıştırmıyor. Sizce sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sapphire-rx580-8-gb-1232356981/detay bu ilandan RX 580 almak mantıklı mı? Ve CS 2, GTA 5 gibi oyunları ortalama performansta oynayabilir miyim? Başka önerileriniz varsa maksimum 3500 TL olmak üzere söyleyebilirsiniz. Bu bütçede GTX 1660 Super bulamadım, denk gelirseniz ilanı atabilirsiniz.

Alınır, bütçe olsa RX 6600 önerecektim. Alırken dikkatli olun bol test edin. RX 580ların çoğu mining çıkması olabiliyor.

Bütçeyi arttıramaz mısın? Paran boşa giderse üzülürsün veya elden alacaksın. Küçük bir şehirde mi yaşıyorsun?

Bütçeyi arttıramaz mısın? Paran boşa giderse üzülürsün veya elden alacaksın. Küçük bir şehirde mi yaşıyorsun?
Maalesef evet burada pek satıcı yok

RX 580 Forza Horizon 5 gibi oyunları çalıştırır mı hocam

Hocam 4500 tl biriktirdim kalan 1000 tlyede ihtiyaçlarımı almam gerekiyor pek mümkün değil

Technopat Haberler

Geri
Yukarı