R5 2600 Tabanlı Hazır Sistem Önerisi

@joycupper Daha fazlası dar boğaz yapar demiş. RX 580 ile sorun olmaz. Merak etmeyin.
Sistemi aldim sipariş verdim ilerde anakart degiscem ram eklicem sistem 3 5 yıl götürmez mi ben geforce210 9 yıl kullandım 😀😀
Sistemi aldim sipariş verdim ilerde anakart degiscem ram eklicem sistem 3 5 yıl götürmez mi ben geforce210 9 yıl kullandım 😀😀
Birde ramlar tam hızda çalışmaz mı ??

Birde ramlar tam hızda çalışmaz mı ??

Arkadaşlar da yazmış gerçi ama A320 yerine B350/B450 chipsetli bir anakart olsaydı daha güzel olurdu. Onun dışında anakart 3200MHz'e kadar destekliyor. O konuda da sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

2. Sistemi almıştınız değil mi? İleride RAM ve SSD takviyesi yaparsanız çok daha iyi bir sistem olur.

Arkadaşlar da yazmış gerçi ama A320 yerine B350/B450 chipsetli bir anakart olsaydı daha güzel olurdu. Onun dışında anakart 3200MHz'e kadar destekliyor. O konuda da sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

2. Sistemi almıştınız değil mi? İleride RAM ve SSD takviyesi yaparsanız çok daha iyi bir sistem olur.
Evet 2 yi aldım SSD ram alacam ilerde anakart da degistiririm diye düşünüyorum

Keşke şimdiden anakartı farklı alsaydınız. Böylece ileride bu zahmete girmemiş olurdunuz. Hayırlı olsun, güle güle eskitin.

2.sistemi aldım zaten 4900 bütçe yok
2.sistemi aldım zaten 4900 bütçe yok
Ve armor çok ısınıyor diye 2.sistemi aldım anakart kötü dediler ama oc ile işim olmadığından aldım gitti

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı