R5 2600 ve 1660 Super darboğaz yapar mı?

• Konuyu başlatan werpy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 1.588

werpy

Decapat
Daha fazla  
Hocamlar R5 2600 1660 Super'i besleyebilir mi, bende şu an ikisi var Valorant'ta %20 kullanıyor ekran kartını diğer oyunlarda da aynı değerlerde oyunlarda hep 100 FPS alıyorum düşük kullandığı için fikirleriniz nedir?

Hocamlar R5 2600 1660 Super'i besleyebilir mi, bende şu an ikisi var Valorant'ta %20 kullanıyor ekran kartını diğer oyunlarda da aynı değerlerde oyunlarda hep 100 FPS alıyorum düşük kullandığı için fikirleriniz nedir?
Yapar.
Ciddi bir oranla yapacağını düşünmüyorum.
-Düzeltme yapıyorum.
3060la eşit değilmiş

Yapmaz. Valorant CPU ağırlıklı oyundur. Grafik ayarlarını yükseltirseniz GPU'ya binen yük artar.

Sistem dengeli sisteminde 8gb ram kullanıyorsan o yüzdendir. Ayrıca valorant tek işlemci gücünü kullanan bir oyun.

Yapmaz. Valorant CPU ağırlıklı oyundur. Grafik ayarlarını yükseltirseniz GPU'ya binen yük artar.

Hocam diğer FC24'te aynı GoW Ragnarok indirdiğimde ilk başlarda %90 falan kullanıyordu oda düştü çözümü yok mudur bunun yani.

Sistem dengeli sisteminde 8gb ram kullanıyorsan o yüzdendir. Ayrıca valorant tek işlemci gücünü kullanan bir oyun.
16GB Ram var hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı