R5 2600 ve GTX 1060 için 500W PSU yeterli mi?

Tanidik arkadaşından falan baska psu almaya çalış ya da kafelerden boyle ikinci el satan adamlardan yeni nesil p
1050 ti 75w 1060 120w

Tanidik arkadaşından falan baska psu almaya çalış ya da kafelerden boyle ikinci el satan adamlardan yeni nesil p

1050 ti 75w 1060 120w
Tanıdık bilgisyarcı var psu denemesi biraz zahmetli ama yinede denemeye değer demekki 1050 ucu ucuna kurtarıyor

1050ti ile
Tanıdık bilgisyarcı var psu denemesi biraz zahmetli ama yinede denemeye değer demekki 1050 ucu ucuna kurtarıyor
Bi dene ona göre psu sorunluysa yeni psu alırsın belki ekran kartında sorun vardır o yuzden dene acele etme bosu bosuna psu alma ekran kartı sorunluda olabilir

Ekran kartımda sorun kesinlikle yok hatta vardır diye servise gönderdim tüm testlerden geçmiş farklı PC de denedim çalıştı tek çare psu kaldı o da olmazsa pcyi yakıcam
Ayrıca psu yetersiz gelse bile PC ye görüntü gelmesi gerekmez mi açılır güç yetmez reset atar benim bildiğim
COOLER MASTER WATT 80PLUS 600W AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI bu ürünü alsam yeterli midir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…