R5 2600 ve GTX 1650 Super sistem yükseltme

Lejyoner.

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
  • Anakart: MSI B450 Tomahawk Max.
  • İşlemci: Ryzen 5 2600.
  • Ekran kartı: MSI GTX1650 Super.
  • Kasa: CM MB511 650W.
  • RAM: Gskill 2x8 3200
  • SSD: Samsung Nvme 500

Sistemim yukarıda belirttiğim şekilde. 1080p çözünürlükte güncel oyunlarda en yüksek kare sayısını almak istiyorum. Yükseltme tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Ekran kartı ve işlemci üzerinde yükseltme düşünüyorum. Ekran kartları bulunduğumuz dönemde çok komik rakamlara satılıyor. Fiyatların düzeleceği dönem için tavsiyede bulunabilirsiniz. Bir bütçe belirlemedim verilen tavsiyelere göre bütçe belirleyeceğim.
Güncel AAA oyunlarda 1080P'de oynayamayabilirsiniz hepsinde.

Yükseltmek için de bütçe belirtmeniz gerek. Belirtmezseniz bütün parçaları değiştirmeye öneri verebiliriz.
Cevabınızı bekliyorum.

Ekran kartı ve işlemci üzerinde yükseltme düşünüyorum. Ekran kartları bulunduğumuz dönemde çok komik rakamlara satılıyor. Fiyatların düzeleceği dönem için tavsiyede bulunabilirsiniz. Bir bütçe belirlemedim verilen tavsiyelere göre bütçe belirleyeceğim.

Cevabınızı bekliyorum.
Fiyat belirtmemişsiniz. İşlemci olarak 5600X alabilirsiniz. İleride ekran kartı alırsanız, darboğaz da olmaz.

Bir bütçe belirlemedim, verilen tavsiyelere göre bütçemi belirleyeceğim. 5600X'e yükseltme yaptığım zaman anakarttan dolayı bir problem yaşamam değil mi? Ekran kartı yükseltme konusuna gelirsek, dediğim gibi 1080p çözünürlükle yüksek FPS almak istiyorum. Örnek olarak yüksek ayarlarda Warzone'da yüksek FPS alamıyorum.
Dediğim gibi verilen tavsiyelere göre bütçemi belirleyeceğim.
Ekran kartı yükseltmek saçmalık olur. 5600X düşünebilirsin ileriye dönüklük açısından.
Neden saçma olur?
Fiyat belirtmemişsiniz. İşlemci olarak 5600X alabilirsiniz. İleride ekran kartı alırsanız, darboğaz da olmaz.
Anakarttan yana problem yaşar mıyım?

Son düzenleme:
Bir bütçe belirlemedim, verilen tavsiyelere göre bütçemi belirleyeceğim. 5600X'e yükseltme yaptığım zaman anakarttan dolayı bir problem yaşamam değil mi? Ekran kartı yükseltme konusuna gelirsek, dediğim gibi 1080p çözünürlükle yüksek FPS almak istiyorum. Örnek olarak yüksek ayarlarda Warzone'da yüksek FPS alamıyorum.

Dediğim gibi verilen tavsiyelere göre bütçemi belirleyeceğim.

Neden saçma olur?

Anakarttan yana problem yaşar mıyım?
Anakart 5600X'i hayli hayli çalıştırır.

Saçma olur çünkü ekran kartları 3 katı fiyata satılıyor şu günlerde, yaklaşık 1 yıl daha böyle olacak gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı