Kerembzd19
Hectopat
Yeni bilgisayar almış biri olarak söyliyorum 240 yerine 480GB SSD aldım 2 hafta sonra yerim kalmadı kesinlikle 480SSD'den aşağı bakmamalısın.
Sistem iyi değil, farklı sitelerden toplama imkanınız var mı? Bu bütçede RTX 2060 ile bir sistem toplanabilir.
Yeni bilgisayar almış biri olarak söyliyorum 240 yerine 480GB SSD aldım 2 hafta sonra yerim kalmadı kesinlikle 480SSD'den aşağı bakmamalısın.
hocam pek fark yok ama MSI GTX 1660 Super Gaming X daha iyi. ve inventus da Elraenn pcleri var onlar sağlama benziyor onlardan öneririm. bütçenize göre düzenleyebilirsiniz Elraenn Parva - inventusArkadaşlar 6000 - 6300 arası bütçem var ve inventus üzerinden böyle bir oyun bilgisayarı topladım. Sistemde sıkıntı çıkaracak darboğaz yapacak uyumsuz parça var mı sizce ve nasıl olmuş sistem görüşleriniz nelerdir?
Sharkoon RGB Flow 2X LED'siz Fanlı TEMPERED GLASS Kasa
Sharkoon SHP-650 V2 650W 80+ EU Güç kaynağı
AMD Ryzen 5 2600 3.9GHz 6/12 Çekirdek İşlemci
G.Skill 16 GB (2 adet 8 GB) 3200MHz Bellek
MSI B450M-A PRO Max Anakart
MSI GTX 1660 Super Gaming X Ekran kartı
Kingston A2000 250GB M.2 2000-1100MB/s SSD
Bir de inventus üzerinden alacağım sizce bir sıkıntı olur mu? İnventus olmasında açıkcası pek güvenemiyorum da daha önce bozuk veya kullanılmış parça gönderıyorlar diye duymuştum.
Teşekkürler.
Son olarak performans için:
MSI GTX 1660 Super Ventus XS OC Ekran kartı
MSI GTX 1660 Super Gaming X Ekran kartı
Bu 2 ekran kartı arasında FPS değerlerindeki fark nedir 300 TL fark var çünkü aralarında hangisini almalıyım?
Sistem iyi değil, farklı sitelerden toplama imkanınız var mı? Bu bütçede RTX 2060 ile bir sistem toplanabilir.
eğer daha uyguna güvenilecek bir site olursa montaj yapan neden olmasın tabii ki zorunlu değil. Oyun için topluyorum PCyi tam bütçem max 6000 TL.Hocam inventus'dan almak zorunlu mu? Bir de tam bütçeniz nedir?
Sadece oyun için topluyorumda darboğaz mı yapar güçsüz mü kalır yani.Sistem kötü değil ama daha iyisi olur, 2600 yerine İ5 10400F daha iyi.
Sonradan depolama için 1 TB hdd takmayı düşünüyorum.Yeni bilgisayar almış biri olarak söyliyorum 240 yerine 480GB SSD aldım 2 hafta sonra yerim kalmadı kesinlikle 480SSD'den aşağı bakmamalısın.
Anladım. Aslında inventusada pek güvenemiyorum inventus hakkında bilginiz var mı? zamanında bi kaç forumda kullanılmış veya bozuk ekran kartı gönderiyolar demişlerdi.hocam pek fark yok ama MSI GTX 1660 Super Gaming X daha iyi. ve inventus da Elraenn pcleri var onlar sağlama benziyor onlardan öneririm. bütçenize göre düzenleyebilirsiniz Elraenn Parva - inventus
Teşekkürler. Ne konuda darboğaz yapar işlemci mi yetersiz gelir. Darboğaz konusundan 1 gram sıkıntı yaşamak istemiyorum çünkü genelde rekabetçi tarzı oyunlar oynadığım için drop takılma olursa pişman olurumda. Son olarak sinerji sitesi güvenilir midir?Sana elimden gelen sistem bu. Biraz darboğaz olabilir ama bu ekran kartını uzun yıllar kullancaksınız sonuçta.
56GFC1E9 kodlu Özel Toplama Bilgisayar
Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz.www.sinerji.gen.tr
Teşekkürler. Ne konuda darboğaz yapar işlemci mi yetersiz gelir. Darboğaz konusundan 1 gram sıkıntı yaşamak istemiyorum çünkü genelde rekabetçi tarzı oyunlar oynadığım için drop takılma olursa pişman olurumda. Son olarak sinerji sitesi güvenilir midir?
Sinerji güvenilirdir, 1080p'de %8 civarı darboğaz olur ama drop yaşamazsınız. 8 sekiz az bir miktar olmadığı gibi çok miktar da değil.
Bu videoda aman aman bir darboğaz yok. Üstelik 2060 değil daha güçlü olan bir kart ile yapılmış sorun yaşamzsınız, hesapladığım site doğru bilgi vermeyebiliyor her zaman.
Anladım. Peki bu darboğaz denilen şey tam olarak nasıl bir sıkıntıdır fps mi düşüyor çok mu ısınıyor ne oluyor tam olarak?
Ya şimdi eğer 100 200 tl bi fark oynayacaksa yapalım zorlayabilirm galiba bütçeyi o kadar miktar. Bi tık kısabileceğimiz başka parça varsa kısabilirz sorun yaratmayacaksa.Ekran kartından tam verim alamamaktır işlemci yeteri kadar besleyemediği için .Ancak yine de 1660S'den daha iyi performans alırsınız, darboğaz boyutu çok fazla olursa drop girebilir, ama bu sistemde olmaz drop. Zaten çoğu oyunda sorunsuz olarak besliyor, besleyemediği oyunlarda da hissettirmez. Bütçem var diyorsan i5 10. nesil yapalım işlemciyi. Yok diyorsan bunu da gönül rahatlığı ile alabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.