Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim, biraz tereddütte kaldım, ilk önce işlemcimi değiştirmem daha mantıklı gibi duruyor. Teşekkür ederim tekrardan
Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim, biraz tereddütte kaldım, ilk önce işlemcimi değiştirmem daha mantıklı gibi duruyor. Teşekkür ederim tekrardan
İşlemci ağırlıklı oyunlarda tam besleyemiyor ama işlemci ağırlıklı olmayan oyunlarda yeterli besliyor. Besleyemediği oyunlardan örnek Shadow of The Tomb Raider var diğerlerinde pek sorun yok. 2600, 2600X'e kıyasla %4-5 civarı güçsüz desek de çok sorun olmayacaktır.
@Esperoja hocam 4 Ekim tarihinde bu konuda ufak bir tartışma yaşamışsınız, belki tekrar tartışmak istersiniz. İşlemci odaklı oyunlar haricinde darboğaz yapmaz. Mesela GTA V.
Bu konu istediği kadar uzayabilir. 3600X ile 2600X uyumu 5600 XT ile böyle. Sondaki X harflerini alın fark 2600/3600 için de benzer olacaktır. @kemald94 Güncel fiyatlardan bir işlemci yükseltmesi yapacaksan da bu fiyatı 2 ayda %40 artmış 3600 yerine 3600X olmalı.
Ha, o konuda size katılıyorum ben de RTX 2060 ile i7 4790 ile işlemci ağırlıklı oyunlar dışında pek darboğaz yaşamıyorum. Ben attığınız konuda hiçbir oyunda darboğaz olmaz demişim şu anki düşüncem sizle aynı. Ki doğru değerlendirdiğimde R5 1600 ile 5600 XT grafik bazlı oyunlar dışında darboğaz yapıyor, ancak genelde o bilgisayar ile grafik bazlı oyunlar oynandığı için sıkıntı çıkarmadı.