- Makaleler
- 1
Kendinizi komik duruma düşürmeyin lütfen.
Kendinizi komik duruma düşürmeyin lütfen.
Şahsen kullandığım için besler dedim. Garanti verebilirim.Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim, biraz tereddütte kaldım, ilk önce işlemcimi değiştirmem daha mantıklı gibi duruyor. Teşekkür ederim tekrardan![]()
Anladım, yorumunuz için teşekkür ederim.Şahsen kullandığım için besler dedim. Garanti verebilirim.
Tartışmaya gerek yok, bu konuda pek bilgim yokken yaptığım bir yorum o@Esperoja hocam 4 Ekim tarihinde bu konuda ufak bir tartışma yaşamışsınız, belki tekrar tartışmak istersiniz. İşlemci odaklı oyunlar haricinde darboğaz yapmaz. Mesela GTA V.
RX 5600 XT işlemci önerisi
Bu konu istediği kadar uzayabilir. 3600X ile 2600X uyumu 5600 XT ile böyle. Sondaki X harflerini alın fark 2600/3600 için de benzer olacaktır. @kemald94 Güncel fiyatlardan bir işlemci yükseltmesi yapacaksan da bu fiyatı 2 ayda %40 artmış 3600 yerine 3600X olmalı.www.technopat.net
Tartışmaya gerek yok, bu konuda pek bilgim yokken yaptığım bir yorum o.
Yanlış müttefik çağırmışım o zaman. Ama cidden, işlemci ağırlıklı ve optimizasyon özürlü oyunlar dışında darboğaz yapmaması gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.