R5 2600 ve RX 580 8GB PUBG anlık takılma

Daha fazla  
Merhaba RX 580 8GB ve R5 2600 kullanıyorum.
16 GB RAM ve oyun M.2 SSD'ye kurulu. PUBG oynuyordum ama solo değil bilenler bilir oda kuruyolar takım savaşı var 10V10 3 takım vardı herkes 10 kişilik takılara ayrılıyor. Neyse bayağı bir savaş falan oldu benim FPS 80 90'a düştü.
Ama herkes birbirine giriyor ben 8X dürbün açtım FPS 80 hareket edince oyun takılıyor ama kapatınca dürbünü takılmıyor 4 sn falan böyle oldu sonra geçti.
Grafik ayarı en düşükte yardımcı olursanız sevinirim.
Server kaynaklı olduğunu söyleyen de var.

Sistemde bir problem olduğunu zannetmiyorum. Sadece bu özel modda mı oluyor donma sorunu?

Bu modda olmuyordu. Çol haritasında idik, alan bayağı küçüldü, her yerde adam vardı. Ben çok uzağa dürbün açtım, FPS yüksekken 3 sn falan takıldı ama kapatınca düzeldi.

O zaman server veya oyun ile mi alakalı sorun çünkü başka bir sebep bulamadım o anlık oldu ve birdaha olmadı ram desen 16gb ssd desen var darboğaz da yok server ile alakalı olabilir takım savaşı çok optimize demiyolar
Normal :) Ultra ayarlarda ekran kartı tam performans ile kullanılır :)
Server ile alakalı o zaman bu olay çunkü birdaha olmadı
Hocam bendede sapphire rx580nitro var nasıl alıyoruz ultra ayarlara ? Ve işlemci, ekran kartı yüzde kaç kullanıldıgını nerden anlıcaz ?
Driver kuruluysa sağ tıkla radeon ayarlarıde sol üstte oyun ayarı var yanlış hatırlamıyorsam tıkla global ayarlara tıkla performans izleye tıkla orada neleri görmek istiyorsan aç veya kapat sonra ctrl+shift+o yap sol üstte tablo çıkar performans izlede sağ üstte performans ölçütleri konumundan ayarlarsın nerede durmasını istiyorsan tablo çıkmadıysa performans izleden performans pencere tuşunu aç kapat var nereye atanmış ona tıkla

O zaman server veya oyun ile mi alakalı sorun çünkü başka bir sebep bulamadım o anlık oldu ve birdaha olmadı ram desen 16gb ssd desen var darboğaz da yok server ile alakalı olabilir takım savaşı çok optimize demiyolar

Server ile alakalı o zaman bu olay çunkü birdaha olmadı

Driver kuruluysa sağ tıkla radeon ayarlarıde sol üstte oyun ayarı var yanlış hatırlamıyorsam tıkla global ayarlara tıkla performans izleye tıkla orada neleri görmek istiyorsan aç veya kapat sonra ctrl+shift+o yap sol üstte tablo çıkar performans izlede sağ üstte performans ölçütleri konumundan ayarlarsın nerede durmasını istiyorsan tablo çıkmadıysa performans izleden performans pencere tuşunu aç kapat var nereye atanmış ona tıkla
Yani hocam en üst düzeye alsam ekran kartına zararı olur mu ? Yada msı afterburner gibi programlardan ayar yapmalımıyım ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı