RX550 PUBG Anlık Takılma sorunu

angaraliofficial

Centipat
Daha fazla  
Benim sistemim:

Ekran kartı: Aero RX550 4 GB OC
İşlemci: Intel Pentium G3258 3.2GHz
RAM: Kingston HyperX Fury 4 GB 1600MHz DDR3

PUBG'de en düşük ayarlarda 40-45 FPS arası alıyorum ama çok takılıyor. Aynı zamanda GPU ve CPU %95 - %100 arası kullanılıyor. Bu neden kaynaklanıyor olabilir, ne yapmam gerekiyor? 4 GB RAM daha alsam takılmalar gider mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sistemim:

Ekran kartı: Aero RX550 4 GB OC
İşlemci: Intel Pentium G3258 3.2GHz
RAM: Kingston HyperX Fury 4 GB 1600MHz DDR3

PUBG'de en düşük ayarlarda 40-45 FPS arası alıyorum ama çok takılıyor. Aynı zamanda GPU ve CPU %95 - %100 arası kullanılıyor. Bu neden kaynaklanıyor olabilir, ne yapmam gerekiyor? 4 GB RAM daha alsam takılmalar gider mi?
İşlemci 2 çekirdekli ve o kadar gelişmemiş bir işlemci olduğu için koca oyun alanını yüklemekte zorlanıyor, 4 GB RAM ile Windows kullanmak işkence iken sen PUBG oynamaya çalışıyorsun.

PUBG gibi oyunları biraz daha akıcı oynamak için bu sisteme ortalama 500 TL kadar masraf yapmanız gerekiyor. Bir 4 GB RAM ve 4. nesil i5 işlemci yeterli olur. Çift kanal 8 GB bellek temel olarak bu tarz bir sistemde yeterli olur. RAM için daha fazla harcamaya gerek yok. Hatta uyguna bulursanız, i3'ler de yeterli olabilir.

Ekran kartı 720P ve her şeyin düşük olduğu ayarlarda oynamak için yeterli bir kart lakin RAM ve işlemci için aynısı söylenemez öncelikle RAM miktarını 8 GB yap.
Ardından İ5 4460 veya İ3 4150 gibi işlemcileri ikinci elden alman darboğazı büyük oranda azaltacaktır.
2014-2015 arası bu işlemciye FX 8350'den iyi diyorlardı gördüğünüz gibi piyasadaki giriş seviyesi kartlara bile darboğaz yapmaya başladı.
Aynı durum maalesef G4560 için de söz konusu olacak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ucuz bir CPU önerecek varmı? Darboğaz yapmayacak.
Bunların ikisi de ekran kartına darboğaz yaşatmaz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı