R5 2600'den 5600'e geçmek gereksiz mi oldu?

Bu drop işi ekran kartıyla alakalı olabilir mi? FPS'im gayet iyi teknik olarak 200 altına düşmüyor ama bir şey oluyor göz ucuyla bakınca saçma sapan 70 80 falan görüyor, işin komiği sadece Valorant'ta oluyor Forza 4Ü yüksek ayarlarda asla drop yemeden 100 FPS sabit oynuyorum, Warframe giriyorum çekiyorum en yükseğe 200 300 FPS ama iş Valorant'a gelince sistemim Q8400 sisteme dönüyor.

Bu drop işi ekran kartıyla alakalı olabilir mi? FPS'im gayet iyi teknik olarak 200 altına düşmüyor ama bir şey oluyor göz ucuyla bakınca saçma sapan 70 80 falan görüyor, işin komiği sadece Valorant'ta oluyor Forza 4Ü yüksek ayarlarda asla drop yemeden 100 FPS sabit oynuyorum, Warframe giriyorum çekiyorum en yükseğe 200 300 FPS ama iş Valorant'a gelince sistemim Q8400 sisteme dönüyor.
Dediğim gibi optimizasyon özürlü bir oyun. Ekran kartıyla alakası yok bu durumun ki gayet yeterli bir seviyede kartınız.

Belli bir süre sonra psikoloji bozuyorum acaba sistemim mi bozuk diye, kasayı alalı 2 ay olmadı ortalama 50 kez söküp taktım her türlü testi yapmıştım rezil oyun.
Sisteminiz 1080p low-medium ayarlar için biçilmiş kaftan. Psikolojinizi bozmayın. 5600 ile akarsınız zaten.

Geldiği zaman anlarım, sonrasında Gigabyte B450M S2H yerine MSI B550 Gaming Pro almayı düşünüyorum, R5 5600 ve bu anakart ile de sorun yaşarsam kahkaha atarım.
Anakart yeterli. Anakart değişmek yerine ekran kartınızı değişebilirseniz daha iyi olur. 580 yerine 2060 5600xt (2.el) gibi kartlara geçebilirsiniz.

Anakart yeterli. Anakart değişmek yerine ekran kartınızı değişebilirseniz daha iyi olur. 580 yerine 2060 5600XT (2.el) gibi kartlara geçebilirsiniz.

Anakartı şu anki işlemci ve anakartı satıp almayı düşünüyorum fiyatı 4K TL, performans olarak bir sorun yok ama hayatımın hiçbir yerinde mini anakartları sevmedim, ışıklı mışıklı kasa aldım kule tipi soğutucu aldım anakart o kadar gariban duruyor ki yakışmıyor, ekran kartı benim için mantıksız olur zaten kalmış 1 ay kardeşim de oyun köylüsü sadece Valorant oynar o yüzden pek gerek yok gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı