R5 2600X GTX 1060 6 GB sistem alınır mı?

3070 yerine 3060 Ti niye alsın hocam işlemci değiştirmeye gerek olmadan alması var bir de işlemci almak için ekran kartından kısmak var.

Hocam bir de 1500 TL'ye önerdiğiniz ne olduğu belli olmayan RX 580 alması var. Ayrıca 9000 TL'ye 3060 Ti varken zengin biri değilsen 10-20 FPS için 3000 TL vermesin. 3000 TL'ye rama, SSD'ye Update yapabilirsiniz.

Hocam bir de 1500 TL'ye önerdiğiniz ne olduğu belli olmayan RX 580 alması var. Ayrıca 9000 TL'ye 3060 Ti varken zengin biri değilsen 10-20 FPS için 5000 TL vermesin. 5000 TL'ye rama, SSD'ye Update yapabilirsiniz.

Hocam ben ilerisi hakkında konuşuyorum siz şimdi hakkında konuşuyorsunuz ben illa bunu alacaksın demedim ki örnek olsun diye attım gidip GTX 1050 Ti'da alabilir RX serisinden başka bir kartta alabilir.
Zaten fiyatlara zam gelecek bu gidişle şimdi alacağı 5000 TL'lik işlemci ile ileride alacağı işlemci aynı olmayacak.

Hocam arkadaşın bütçesini aşıyor ama o kadar anladığınızı düşünmüyorum 12100F ve R5 2600X arasında çok fark var tabii oyunlarda performansı ekran kartı veriyor ama arkadaş 2600X'li sistemi aldığında mesela ileride 3070 takacaksa işlemci alması lazım ama dediğim sistemi alırsa almasına gerek olmayacak ve RAM almasınada gerek yok gene PSU'su kaliteli değil ama şimdilik o sistemden çok daha iyi.

O kadar büyük bir geçiş yapacağımı sanmıyorum. Gelecekte ekran kartı değişiminden önce anakart ve işlemciyi değiştiririm muhtemelen.

O kadar büyük bir geçiş yapacağımı sanmıyorum. Gelecekte ekran kartı değişiminden önce anakart ve işlemciyi değiştiririm muhtemelen.

Size bağlı hocam ama bir bakıma işlemci ve anakart değiştirmek zorunda kalmayacaksınız ama dediğim gibi size bağlı bütçenizi aşmak istemezseniz Ryzen sistemi alın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı