R5 2600X için anakart önerisi

zirefine

Centipat
Ryzen 5 2600X işlemcim
Zotach 1660 Ti
16 GB 3200 MHz RAM

3 anakart arasında kaldım. Gigabyte anakartında soğutma olması sebebiyle ona yakınım. Siz ne önerirsiniz? Max bütçe 700 TL.

1)Gigabyte B450M DS3h
2)ASUS Prime B450M M K
3)MSI B450M'a Pro Max

Son düzenleyen: Moderatör:

En mantıklısı da DS3H. Geri ürünlerin birçok eksiği bulunuyor. DS3H 4 RAM slotu ile de önde. @Grandsir bütçe en yüksek 700₺ olarak belirlenmiş.
Prime B450 plus kullanıyorum. Bu anakartda da 4 ram slotu bulunuyor. Diğer AM4 soketli kartlara gore daha uygun. Yani ben zamaninda aldiğimda öyleydi.

Arkadaşlar iki anakart arasındayım şu anda sizce Gigabyte B450 GAMING X mi yoksa ASRock B450M PRO4 mü?
Tabii ki de ASRock PRO4. Çok fazla artısı var. 2 tane M.2 (NVMe-SATA), 90 derece SATA portları, güçlü VRM'ler. 90 derece dönük SATA portları kablolama yaparken çok daha iyi farkediliyor farkı. 2 adet PCI-e slotu. Mosfet heatsink gibi birçok artısı var.

MSI B450M'a Pro Max'ı tavsiye ederim. Hem bileşen kalitesi olarak sağlam bir anakarttır hem de BIOS güncellemesi yapılmış olarak geliyor. İleride 3. nesile geçtiğinizde güncelleme ile uğraşmazsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı