Çözüldü R5 2600X ile RX 5600 XT uyumu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
15
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim şu şekilde:
X470 Aorus anakart.
1100W Aerocool Strike X 80+Gold PSU.
R5 2600X işlemci,
GTX 1050 Ti ekran kartı.

Arkadaşlar ben RX 5600XT almayı düşünüyorum. Darboğaz vs. yapmaz diye biliyorum yapıyorsa yazar mısınız?
Bir de hangi markayı önerirsiniz?
Benim düşündüğüm:

Çözüm
Marka olarak attığınız iyi mümkünse satıcıya sorun 202SA kodlu olan varsa onu alın 5700 XT soğutması var onlarda. Onun dışında darboğaz vs. olmaz.
Arkadaşlar sistemim şu şekilde:
X470 Aorus anakart.
1100W Aerocool Strike X 80+Gold PSU.
R5 2600X işlemci,
GTX 1050 Ti ekran kartı.

Arkadaşlar ben RX 5600XT almayı düşünüyorum. Darboğaz vs. yapmaz diye biliyorum yapıyorsa yazar mısınız?
Bir de hangi markayı önerirsiniz?
Benim düşündüğüm:

2060S'e kadar yolu var.

Sakın Sapphire alma. Konuları takip ediyorsan bir sürü sıkıntı ile uğraştım Sapphire yüzünden(aynı kart). Öyle bir ihtimali bile göze almamalısın bence.
Marka olarak attığınız iyi mümkünse satıcıya sorun 202SA kodlu olan varsa onu alın 5700 XT soğutması var onlarda. Onun dışında darboğaz vs. olmaz.
202FA var bende soğutması gayet başarılı. Yüksek kullanımda oyunlarda 65 dereceyi geçmiyor.
Ancak kardın o kadar çok sıkıntısı var ki. Gaming geceleri vs. den 2060 veya 1660 Super kovala bence.

Sakın Sapphire alma. Konuları takip ediyorsan bir sürü sıkıntı ile uğraştım Sapphire yüzünden(aynı kart). Öyle bir ihtimali bile göze almamalısın bence.

202FA var bende soğutması gayet başarılı. Yüksek kullanımda oyunlarda 65 dereceyi geçmiyor.
Siz sorun yaşadınız diye herkes yaşamaz her marka modelde sorun çıkar illa ki genel olarak bu kartı alanlar çok memnunlar bence en iyi 5600XT lerden biri.

Ben bu modelle alakalı bir sıkıntı göremedim. Sizin konularınıza bakacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı