R5 2600X sistem çalışıyor görüntü gidiyor

dddogan

Femtopat
Katılım
2 Mayıs 2021
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
MSI B450M PRO-M2 V2 (MS-7B84) Performance Results - UserBenchmark donanım bilgilerim ve benchmark testim bu linkte. RTX2060 Ryzen 5 2600X 2x8 RAM G.Skill 3000 MSI B450 M.2 V2 anakart.

Arkadaşlar aniden görüntü gidiyor kasa çalışmaya devam ediyor. Klavye mouse vs her şey devre dışı kalıyor görüntü gittiğinde. Kasayı açtığımda Power tusuna bastığımda ilk CPU LED'i yanıyor daha sonra RAM LED'i yanıyor birkaç denemede veya tek seferde bilgisayarı açmaya çalıştığımda düzeliyor. Bir süre sonra tekrar aynı olay ile karşılaşıyorum. Isınma problemi yok fanlar vs çalışır durumda. RAM'lerin yerini değiştim CPU kablosunu sök tak yaptım ama sorunum çözülmedi. Yaptığım benchmark testinde sorun gözükmüyor acaba sorun anakartın ta kendisinde mi? Yardımcı olur musunuz lütfen yardım kasa çalışıyor görüntü gidiyor.
 
Resetliyor mu? İlk defa montaj yapıyorsan fan tam oturmamıştır ve işlemci dışarıya ısı yaydığı için anakart etkileniyor ve kapanıyordur. Ellemedim diyorsan bir BIOS pilini sök 2-3 dk bekle tekrar tak öyle çalıştır PC'yi.
 
MSI B450M PRO-M2 V2 (MS-7B84) Performance Results - UserBenchmark donanım bilgilerim ve benchmark testim bu linkte. RTX2060, Ryzen 5 2600X, 2x8 RAM G.Skill 3000, MSI B450 M.2 V2 anakart.

Arkadaşlar aniden görüntü gidiyor, kasa çalışmaya devam ediyor. Klavye mouse vs her şey devre dışı kalıyor görüntü gittiğinde. Kasayı açtığımda Power tusuna bastığımda ilk CPU LED'i yanıyor, daha sonra RAM LED'i yanıyor, birkaç denemede veya tek seferde bilgisayarı açmaya çalıştığımda düzeliyor. Bir süre sonra tekrar aynı olay ile karşılaşıyorum. Isınma problemi yok, fanlar vs çalışır durumda. RAM'lerin yerini değiştim, CPU kablosunu sök tak yaptım ama sorunum çözülmedi. Yaptığım benchmark testinde sorun gözükmüyor, acaba sorun anakartın kendisinde mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı