Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Xbox Series X - iPhone 13 White 128GB
- Meslek
- Satış Operasyon Uzmanı
Arkadaşlar herkese iyi forumlar diliyorum. öncelikle sistemimi bütçemin yettiği şekilde toplamıştım, sistem özelliklerimi paylaşacağım öğrenmek istediğim bir konu var parçalarda uyumsuzluk söz konusu mudur? YouTube test videolarında aynı RAM MHz hızı işlemci ekran kartı olan sistemde yapılan oyun testlerinde alınan FPS değerlerini göremediğimi fark ettim bazen çok iyi bazen olduğundan düşük aldığım oluyor bu sürücülerle alakalı mıdır? Her şey güncel bu arada sistemim şudur;
Ryzen 5 2600X.
MSI B450M GAMING PRO Max.
MSI GTX 1650 Super Gaming X.
Corsair Vengeance 8x2 3000MHz.
FSP 500W (achb versiyonu olan PSU)
MSI MAG Forge 100R.
Win 10 Pro - driverlar güncel.
Isı değerlerimde gayet iyi diye düşünüyorum yükte test ettiğim oyunlar Doom Eternal, AC Origin gibi oyunlarda ve daha düşük sistem isteyen oyunlarda da denedim ekran kartım 64 dereceyi geçmiyor, işlemcim ise Max 76'yı görüyor. Fakat FPS değerleri tatmin etmiyor beni maalesef drop oluyor. Mesela Doom Eternal'da bunların genel olarak sebebi ne olabilir? Bunu merak ediyorum. Sabırla okuyup yardımcı olmaya çalışan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Ryzen 5 2600X.
MSI B450M GAMING PRO Max.
MSI GTX 1650 Super Gaming X.
Corsair Vengeance 8x2 3000MHz.
FSP 500W (achb versiyonu olan PSU)
MSI MAG Forge 100R.
Win 10 Pro - driverlar güncel.
Isı değerlerimde gayet iyi diye düşünüyorum yükte test ettiğim oyunlar Doom Eternal, AC Origin gibi oyunlarda ve daha düşük sistem isteyen oyunlarda da denedim ekran kartım 64 dereceyi geçmiyor, işlemcim ise Max 76'yı görüyor. Fakat FPS değerleri tatmin etmiyor beni maalesef drop oluyor. Mesela Doom Eternal'da bunların genel olarak sebebi ne olabilir? Bunu merak ediyorum. Sabırla okuyup yardımcı olmaya çalışan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: