R5 2600X sistemde PUBG kapanıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Berke Türk

Hectopat
Katılım
23 Ekim 2019
Mesajlar
15
İşletim sistemim Windows 10 64 Bit.
İşlemcim AMD Ryzen 5 2600X.
Anakart ASUS B350 F
RAM 2x8 16 GB 3000 MHz CL16.
Ekran kartım ise GTX 1660 Ti.

Ben bilgisayarı ilk topladığımda 8 GB RAM kullanıyordum 16 ya yükselteli 1-2 ay oldu. PUBG dışında hiçbir oyunda hata almadım. Battlefield bile açan bilgisayarım, PUBG'deyken 16 GB RAM olmama rağmen oyun içinde birden 100-120 FPS gezinirken mavi ekran veriyordu, sonra format attım, sürücüleri, oyunu her şeyi yeniden indirdim şimdi hiç açmıyor. Logo geliyor crash verip gidiyor. Anakartın ayarlarını default yapıp tekrardan RAM'leri 3000'e çektim yine aynı. Dosya doğrulaması örneğini veriyorlar ama onu da yaptım, yetmedi silip yükledim koskoca PUBG'yi. Yok açmıyor anlamıyorum. .NET Framework 3.5 de kurulu. En son sürümü de kurulu tüm sürücüler kurulu temiz. Antivirüs programı da yok yeni format atmıştım zaten.
 
Aldığınız mavi ekran hatalarının minidump dosyalarına bakmadan yorum yapmak çok zor. Sistemi zorlayarak mavi ekran aldırtmaya çalışın, minidump dosyasıyla konu açın; yardımcı olunur.
 
Temiz ön yükleme yaptım, ekran kartı sürücülerini DDU ile kaldırıp tekrar kurdum. Oyunu silip yükledim. Temiz kurulum yaptım. Yine bir sonuç alamadım. PUBG crash hatası detayları için destek ekibinin benden istediği dosya bu ama sanırım onlar da çözemedi: UE4CC-Windows-AE657AF143BF7789B34105858783DA4E_0000.rar
Ekran kartı istemsizce iletişimi kesiyor diyebildiler sadece.
Aldığınız mavi ekran hatalarının minidump dosyalarına bakmadan yorum yapmak çok zor. Sistemi zorlayarak mavi ekran aldırtmaya çalışın, minidump dosyasıyla konu açın; yardımcı olunur.
Buyrun: Crashes.rar
 
Son düzenleme:
Dostum belki alakasız gelecek ama, ekran kartını çıkartıp takabilir misin, bir de BIOS ayarlarını sıfırlamanı öneriyorum. Buna benzer bir problem yaşadığımda, ekran kartını çıkartıp takmak sorunu düzeltmişti benim için. Hiçbiri olmazsa, temiz kurulum yapıp en güncelden, en eskiye doğru ekran kartı driverlarını yüklemeyi deneyebilirsin. Aklıma bunlar geliyor.
Sorun çözülmezse, minidump dosyalarıyla birlikte mavi ekran analizi konusu oluşturmanı öneririm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı