R5 2600X sisteme AOC 24" 24G2U5/BK alınır mı?

Ölü piksel sorunları gördüm forumda öyle bir şey varsa sıkıntı yapar mı?

Ne öneriyorsunuz.

İade edebiliyorsanız o sistemdeki ekran kartını değiştirin GTX 1650 iyi bitr ekran kartı değil ve o model acayip pahalı 2300-2400TL GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
Zaten 300-400TL gibi bir fark var monitör olarak da bunu alın ViewSonic Va2418-sh 23.8" Inç Fhd Ips Panel Hdmı D-sub Ince Çerçeveli Eğlence Monitör | Trendyol

RX 570'den daha güçsüz ve daha pahalı. Çok az bir miktar daha verilip 1650 Super alınırsa performans çok daha artacaktır. Düz 1650 alınmaz dediğim gibi. James Donkey SSD de zaten SSD sayılamaz nitelikte.

Keşke almadan önce bir konu açsaydınız.

Sorun yok daha sonra Update yapacağım.
İade edebiliyorsanız o sistemdeki ekran kartını değiştirin GTX 1650 iyi bitr ekran kartı değil ve o model acayip pahalı 2300-2400TL GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
Zaten 300-400TL gibi bir fark var monitör olarak da bunu alın ViewSonic Va2418-sh 23.8" Inç Fhd Ips Panel Hdmı D-sub Ince Çerçeveli Eğlence Monitör | Trendyol

Önerdiğiniz ekran kartı sistemimdeki ekran kartın 900 lira daha pahalı bütçem yetseydi alırdım zaten.

Sorun yok daha sonra Update yapacağım.

Önerdiğiniz ekran kartı sistemimdeki ekran kartın 900 lira daha pahalı bütçem yetseydi alırdım zaten.

Eski konularınıza baktım, o sistemi 6500 TL'ye almadınız umarım.

Adam monitör istiyor benim sistemimi düzelt demiyor dostum SSD dışında gayet güzel bir sistem toplamış. Bu kadar takmayın

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı