R5 2600X sisteme OC yapılır mı?

Zor bir şey değil bakma öyle anlamıyorsan aman bulmasma diyenlere. Çok da gerekli bir şey değil fazla fark etmiyor Ekstrem bir şey yapmadıkça. Sorun yoksa ihtiyacın yoksa yapma. Ben de anlamıyordum baktım denedim ve yaptık. Sonra çok da lazım değilmiş dedim stok duruma geri getirdim.
her bir fps değerine ihtiyacım var aslında. Yayın yaparken oyunlarda hafif droplar ve kasmalar oluyor onları yok etmek istiyorum. Elimden ne gelir diye deniyorum

her bir fps değerine ihtiyacım var aslında. Yayın yaparken oyunlarda hafif droplar ve kasmalar oluyor onları yok etmek istiyorum. Elimden ne gelir diye deniyorum
Onun için 200-300 TL üstü soğutma alman lazım en az. Çok gerekliyse işlemcini sat, biraz da biriktir daha iyi işlemci al. Daha iyi performans alirsin.

O.c olayına gelince öğrenmeden girişme, zor değil ama biraz hakim olmak lazım yinede. Uygun değerler, testler vs.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı